Kunstroute Kersenboogerd 2024

cultureel
Bezoek lokale kunst van inwoners uit Hoorn

Update: 28 mei 2024:

Er was enorm veel moois te zien op de 3e editie van de kunstroute! Ontzettend diverse lokale kunst van 19 exposanten.

Ben je geïnspireerd geraakt om volgend jaar zelf te exposeren? Zet jezelf dan alvast op de lijst voor eventuele toekomstige edities!

Bekijk lokale kunst in de Kersenboogerd op zondag 26 mei

Ben je een liefhebber van allerlei soorten kunst? Bezoek dan de kunstroute in de Kersenboogerd! Deze route is samengesteld om hobby/kunst in huis, tuin, atelier, tuinhuis of garage te kunnen bezoeken.

Inwoners hebben zich aangemeld om hun kunst met bezoekers te delen deze middag. Deze middag is een kans voor iedereen om zijn of haar creativiteit te laten zien die bij de bewoners in de Kersenboogerd ongetwijfeld aanwezig is.

Vorig edities waren er gemiddeld zo’n 50 bezoekers per adres. Dit was een fantastisch resultaat! Wil jij deze editie ook niet missen? Zet de datum dan alvast in je agenda. De route is te bezoeken op zondag 26 mei 2024, tussen 11.00 en 16.00 uur. Wees welkom!

Leer je eigen wijk kennen met de kunstroute

Het idee is om je eigen wijk en buurtgenoten beter te leren kennen en om zo op plekken te komen waar je nog nooit bent geweest. Bewoners, Johan Entius en Marion Landheer, hebben in 2022 het initiatief genomen om een kunstroute te organiseren in deze wijk, met hulp van Frieda de Haas en het wijkprogramma “Kansen voor de Kersenboogerd.”

Dit evenement heeft ondertussen al twee keer plaats gevonden en was een groot succes. Meer dan 20 kunstenaars hadden hun deuren open gezet, met beelden, schilderijen, glas, leer, keramiek, brons, computerkunst, mozaïek, iconen en bodypaint. De een doet het al jaren als hobby en de ander doet het professioneel. Iedereen die zich wilde presenteren mocht meedoen zolang dit maar in de Kersenboogerd plaatsvond.

Derde editie Kunstroute Kersenboogerd
Zondag 26 mei
11.00 tot 16.00 uur
Bekijk hier de plattegrond

Bekijk voorgaande edities

Kunstroute 2022
Kunstroute 2023

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Deelnemer kunstroute

Wil jij je kunst presenteren op zondag 26 mei? Meld je dan hier aan? Dit is mogelijk tot 23 april. Voor de deelname vragen wij een kleine bijdrage van €10,-. Dit zullen we gebruiken voor het maken van de plattegrond. Voor de dag zelf krijg je een vlag om je huis herkenbaar te maken als deelnemer van de kunstroute.
Nieuwe aanmelding: Yvonne - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt