Stadsmaker van het Jaar

Nomineer een inwoner van Hoorn die onmisbaar is voor onze stad

Onmisbaar in Hoorn: Stadsmakers maken de stad

Via ons stadsplatform zijn al ontzettend veel prachtige initiatieven gerealiseerd door de inzet van Stadsmakers. In Hoorn worden echter ook genoeg andere burgerinitiatieven of vrijwilligersactiviteiten georganiseerd. Ook deze mensen willen we graag in het zonnetje zetten, en een Stadsmaker van het Jaar benoemen!

Wil jij ook graag iemand uit Hoorn in het zonnetje zetten, die veel doet voor onze stad? Nomineer dan deze 'stadsmaker' zodat wij deze extra kunnen bedanken.

Dat kan iemand zijn die zich regelmatig als vrijwilliger inzet, of die ene jonge buurman die langsgaat bij ouderen zodat ze niet eenzaam zijn, of iemand die een stichting heeft opgezet waar een heleboel mensen plezier van hebben. Dat zijn de mensen die de stad mooier maken.

Nomineer een inwoner, ondernemer of stichting van Hoorn

Welke mensen maken onze stad nou zo uniek? Welke inwoner, ondernemer of stichting levert een bijzondere bijdrage aan Hoorn? Nomineer iemand naar keuze onderaan deze pagina, en vertel in het kort wat deze persoon zo bijzonder maakt voor Hoorn.
Let op: om iemand te nomineren, heb je wel een foto van deze persoon nodig.

  • Vanaf 14 februari kun je jouw favoriete Stadsmaker nomineren op ons stadsplatform.
  • Op 6 maart sluiten de nominaties, dus wees er op tijd bij!
  • Vanaf 7 maart kan er gestemd worden.
  • Op 22 maart zullen we de pagina sluiten en wordt het aantal stemmen bekeken.

De persoon met de meeste stemmen wordt uitgeroepen tot Stadsmaker van het Jaar!

Voorwaarden om mee te doen

Iedereen die woonachtig is in Hoorn mag genomineerd worden voor deze actie.

Waarom deze actie?

Ons stadsplatform zet met alle liefde de mensen in het zonnetje die de stad Hoorn zo bijzonder maken. Zonder stadsmakers, geen stad!

De Stadsmaker van het Jaar is meer dan een leuke titel om te hebben. We willen deze persoon graag bedanken met een mooi cadeau. Wat ons betreft kunnen deze toppers niet genoeg in de spotlights staan! Verder hopen we dat deze actie inspireert om vaker onze liefde voor de stad en haar mensen te laten zien.

Stuur gauw je favoriet in en heel veel succes!

347902396_639821231015698_748368243830521384_n

Bekijk alle inzendingen