Hoornse Stadsfeesten 2023

cultureelfestivalmuziek
Zeg je Hoorn, dan zeg je Stadsfeesten! Help jij mee met dit event?
 • Eigenaar idee:
  Vrijwilligersteam Hoornse Stadsfeesten
 • Ingediend:
  2 mei 2023
 • Weergaven:
  12218

Maak er een feest van bij het grootste event van Hoorn

De Hoornse Stadsfeesten is het leukste en grootste gratis evenement van Noord-Holland. Op 9, 10 en 11 juni kun je drie dagen volop genieten van live muziek, dans en theater. Het programma is breed en gevarieerd. Met gemiddeld 100 acts is de Hoornse Stadsfeesten een festival voor jong en oud. De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in de binnenstad van Hoorn, zowel binnen als buiten. Om dat mogelijk te maken, kan de organisatie zeker een aantal helpende handen gebruiken.

Zonder elkaar lukt het niet

Een van de dingen die de Hoornse Stadsfeesten zo uniek maakt, is dat de gehele organisatie in handen is van tientallen vrijwilligers. De ‘vaste kern’ bestaat uit ongeveer 10 personen. Met elkaar zorgen we voor de productie, de programmering, het werven van sponsoren, de communicatie, de coördinatie van de vrijwilligers en nog veel meer.

Maar het echte werk zit natuurlijk in het weekend van het festival zelf. Dan hebben we veel handen nodig om de podia op te bouwen, bands te ontvangen en te begeleiden, bezoekers de weg te wijzen, te zorgen dat alles op en rond de podia gladjes verloopt en alle andere vrijwilligers van eten en drinken kan voorzien.

Join the team

We zijn met een heel enthousiast team waarbij het niet uitmaakt of je al jaren meedoet of voor het eerst komt. Of je al op routine draait of nog geen idee hebt waar je zal beginnen. Iedereen helpt elkaar en kijkt om zich heen of er nog iets te doen is. We worden allemaal enorm blij en enthousiast als alles goed loopt en bezoekers, bands en sponsors een mooi weekend hebben.

De een zorgt dat alle stekkers goed zitten, de ander dat bands goed opgevangen worden. Denk aan stagemanagers, gastheren & vrouwen, runners, er is een hoop te doen!

Wil je ook meehelpen en bepaalde dingen doen, of juist nieuwe dingen leren? Of heb je gewoon zin in een super leuk en bijzonder weekend? Meld je hieronder aan!

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Helpende handen

We zijn blij met alle hulp. Of je nou drie volle dagen kunt of een paar uurtjes. En of je nu volleerd technicus bent of tot nu toe alleen festivalervaring hebt als publiek. Vind je het leuk om onderdeel te zijn van een team van enthousiaste mensen? Wil je bepaalde dingen doen, of juist leren? Of heb je gewoon zin in een superleuk en bijzonder weekend? Meld je aan!

afgevinkt

Locatie managers

Locatie managers gezocht! Deze zijn hoofdverantwoordelijk voor het reilen en zeilen op en rond een locatie. Ervaring is welkom, maar geen must!

afgevinkt

Stage managers

Stage managers gezocht! Deze managers zijn verantwoordelijk voor alles wat er óp het podium gebeurt (techniek).

afgevinkt

Stage hands

Stagehands gezocht: helpt de bands en de stagemanager met op- en afbouwen van de techniek op het podium.

afgevinkt

Gastheren & vrouwen

Gastheren en -vrouwen gezocht. Denk hierbij aan het ontvangen van de bands, geven van informatie, helpen op een terras, verkoop van merchandise.
Nieuwe aanmelding: Vlaanderen, Melanie - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Runners

Runners gezocht: de manusjes van alles die van plek naar plek gaan om te helpen waar nodig.

afgevinkt

Bedankje schenken

Zonder vrijwilligers geen Stadsfeesten. Vind jij het leuk om een bedankje te schenken aan de vrijwilligers? Meld je aan en we nemen graag contact met je op. 

afgevinkt

Bijdrage / subsidie

Met alleen helpende handen ben je er nog niet. Financiële bijdragen van verschillende gemeentelijke subsidies, sponsors en partners zijn meer dan welkom. Als publiek kun je uiteraard ook bijdragen en hier krijg je dan een festivalbandje voor terug.

afgevinkt