Pokémon ruilbeurs

recreatief
Kom gezellig Pokémon kaarten ruilen en doe mee aan de Poké-Bingo!
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Boaz van Kuik
 • Ingediend:
  25 oktober 2023
 • Weergaven:
  4337

Update: 05-01-2024

De ruilbeurs was de tweede editie een nog groter succes! De bingo was zelfs uitverkocht. Boaz wilt iedereen bedanken voor het langskomen en al het enthousiasme.

De 2e editie komt eraan!

Yesss! Donderdag 4 januari 2024 van 13.30 tot 17.00 is alweer de tweede editie van de Pokémon ruilbeurs. Waar? Bij de Stichting Netwerk locatie het wijkcentrum De Zaagtand. Na het enorme succes van de vorige keer kon een tweede editie niet uitblijven! Deze leuke nieuwe activiteit in Hoorn kun je niet missen. Ben er jij er ook (weer) bij? Meld je dan aan onderaan de pagina!

Wat is er allemaal te doen?

Vanzelfsprekend kun je ook deze editie weer je Pokémon kaarten ruilen. Neem je eigen collectie mee en maak deze nog mooier door te ruilen. En een gloednieuwe extra: Boaz heeft een Pokémon Bingo geregeld. Genoeg te doen dus!

Poké-Bingo!

Voor 50 cent kun je een bingo kaart kopen om mee te doen aan de Poké-Bingo. Iedereen heeft altijd prijs, maar heb je bingo? Dan heb je de allergrootste prijs! We doen een bingo ronde om 14.00 uur en om 15.45 uur. Wil je alvast een bingo kaartje kopen? Dat kan in het lijstje onderaan de pagina. Let op: er zijn een beperkt aantal bingokaarten beschikbaar, dus wees er gauw bij.

Wie ben ik?

Mijn naam is Boaz en ik ben 10 jaar oud. Afgelopen zomer heb ik voor het eerst een ruilbeurs georganiseerd! Dit was zo ontzettend leuk, dus ik ben blij dat we het vaker kunnen doen. Ook vond ik het heel cool dat er zoveel aandacht voor mijn beurs was. Door alle leuke reacties was ik helemaal blij. Mijn ruilbeurs is zelfs op de radio gekomen bij Qmusic, NH nieuws en Radio 2!

Ik ben al heel lang fan van Pokémon en spaar Pokémon kaarten. Ik vind het leuk om te sparen maar heb soms ook dubbele. Daarom vind ik het heel leuk om samen met anderen te ruilen.

Kom je 4 januari langs om kaarten te ruilen?

Heb jij ook zo’n goed idee? Stuur hem in!

Loop je met genoeg ideeën onder je arm, maar kun je ze nergens kwijt? Zie je verbeteringen voor de stad, of mis je bijvoorbeeld mogelijkheden om iemand te helpen?

Stuur dan net als Boaz hier je idee in.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als de Pokémon ruilbeurs plaats vindt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Poke-Bingo kaart

De Poké-bingo kaarten zijn niet meer online te reserveren. Deze kun je vanmiddag nog wel bij de Zaaagtand aanschaffen.

afgevinkt

Deelnemer_voor_een_mooie_stad

Ik ben erbij!

We zijn razend benieuwd wat de opkomst gaat zijn deze keer. Wil je hier laten weten met hoeveel personen je deze middag denkt te komen?
Nieuwe deelnemer: Dylenzo Van den Bergh - Bekijk alle deelnemers

afgevinkt

Poké-Bingo kaart ronde 1

Wil jij verzekerd zijn van een Bingo kaart tijdens de ruilbeurs? Koop deze dan hier. Ze kosten 0,50 cent per kaart. Het leukste is, met elke kaart heb je gegarandeerd prijs! En ja, je kunt dus ook meerdere kaarten kopen. Deze is voor de ronde om 14.00 uur
Nieuwe bijdrage: Phelix Gieling - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Poké-Bingo kaart

Wil jij verzekerd zijn van een Bingo kaart tijdens de ruilbeurs? Koop deze dan hier. Ze kosten 0,50 cent per kaart. Het leukste is, met elke kaart heb je gegarandeerd prijs! En ja, je kunt dus ook meerdere kaarten kopen. Deze is voor de ronde om 15.45 uur
Nieuwe bijdrage: Andries de Fouw - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt