over ons

43982-1704805208-VEMS_Logo_RGB.jpg

Voor Een Mooie Stad: breng je idee tot leven

De stichting 'Voor Een Mooie Stad' is opgericht door twee inwoners uit Hoorn om een platform te bieden aan álle inwoners van Hoorn. VEMS is de verbindingsfactor tussen ondernemers, organisaties, stichtingen, de gemeente en de inwoners om zo samen ideeën tot leven te brengen. Om zo samen de stad nog mooier te maken. Actief sinds 2016.

Onze missie

Dé stadscommunity van Hoorn te zijn die de betrokken inwoners van de stad bij elkaar brengt. Het is de plek waar je als inwoner heen gaat als je een idee tot leven wilt brengen om de stad een stukje mooier te maken.

Ons doel is om alle mooie ideeën en initiatieven uit de stad nóg beter tot hun recht te laten komen, “een open stadscommunity, waar iedereen verbonden is en kan bijdragen.’’

Wie zijn wij?

WhatsApp-Image-2019-03-15-at-18.31.52

Paul van Kuik en Rob Bennis zijn de initiatiefnemers achter ‘Voor Een Mooie Stad’. Inmiddels is het team uitgebreid met Marije en Daniëlle. Zij zijn initiatievenbegeleiders en helpen je graag om je idee tot realisatie te brengen. Voor Een Mooie Stad is ooit bedacht om meer zichtbaarheid te geven aan alle mooie ideeën en samenwerkingen in de stad. Het creëren van één centrale plek waar alle ideeën en initiatieven uit de stad samen komen.

Door gesprekken te voeren, feedback te vragen en goed te luisteren waar nu echt behoefte aan is proberen we deze stadscommunity steeds verder door te ontwikkelen met als doel een nog mooiere stad! Dankzij de steun van de gemeente Hoorn heeft VEMS de mogelijkheid gekregen om dit allemaal te realiseren.

We zijn trots om dit voor onze mooie stad te mogen doen. Omdat de drempel soms zo hoog kan zijn om een idee te starten in je eigen stad, willen we dit makkelijker maken. We hopen nog allerlei ideeën samen tot realisatie te brengen en de stad mooier te maken.

59995103_762453524148276_47767007063441408_n