De leukste wandeling van het jaar

sociaal
Wandel mee om de ouderen van Westerhaven een onvergetelijke dag te bezorgen
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Wendy Zeeman
 • Ingediend:
  29 juni 2023
 • Weergaven:
  13831

Update: 06-12-2023:

Vier het leven ❤️ De laatste groep bewoners is gisteravond thuis gekomen met een grote lach op het gezicht. Wat heeft iedereen genoten van het mooie weer, de leuke mensen, de taart, ijsjes, bitterballen en drankjes. Hier genieten ze nog heel lang van na. Iedereen die zich hiervoor heeft ingezet, Bedankt! Zonder jullie was het niet zo’n succes.

Wil jij hier volgend jaar ook aan deelnemen? Zet dan je naam hier op de wachtlijst.  

Blije gezichten

Misschien kennen jullie mij nog wel? Mijn naam is Wendy Zeeman en ik ga nu voor het 5e jaar de wandeling voor de ouderen organiseren. Dit grote succes met blije gezichten moeten we naar mijn idee er in houden, en hier heb ik jullie hulp weer bij nodig!

Wandel mee en maak het verschil

Heb je zin in een lekkere wandeling met allemaal blije mensen? Meld je hieronder dan snel aan! Zo kunnen we samen 100 bewoners van zorghuis Westerhaven een geweldige middag of avond bezorgen. Gemiddeld duurt een wandeling 2 uurtjes. Doe mee, maak nieuwe herinneringen en geniet van de betoverende sfeer van onze stad. Kom jij op donderdag 14 september helpen? Het doel is om 100 bewoners een gezellige middag te geven en dit lukt natuurlijk niet zonder jouw hulp!  En het wordt dit jaar nog leuker: tijdens de wandeling krijg je een bingo kaart mee om er een speelse en interactieve ervaring van te maken.

“Even een bakkie doen”

Hoe gezellig zou het zijn als we met alle wandelaars en bewoners van Westerhaven weer een bakkie kunnen doen bij de lokale horeca? Hiervoor zou ik graag de hulp inschakelen van een sponsor. Zodat we de bewoners van Westerhaven en Stadsmakers kunnen verblijden met een heerlijk drankje met een taartje op het terras. Tijdens zo’n moment ontstaan vaak de mooiste gesprekken. Stiekem is dit bijna het leukste onderdeel van de wandeling, waar de bewoners nog dagenlang over praten.

Muzikale gezelligheid

Ben jij een getalenteerde zanger(es), gitaarspeler, lid van een gezellig koor of speel je bijvoorbeeld saxofoon? We moedigen mensen met muzikale talenten aan om zich als vrijwilliger aan te melden! Jouw muzikale bijdrage zou voor extra gezelligheid op het terras zorgen. Als je interesse hebt om voor muzikale begeleiding te zorgen, laat het ons weten. Samen kunnen we een onvergetelijke ervaring creëren voor de bewoners van Westerhaven en alle deelnemers!

Zie ik jullie 14 september?

Hopelijk tot dan!

Liefs, Wendy

Bekijk hier de vorige edities:

2020
2021
2022

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Meld je aan als wandelbuddy - donderdag 14 september van 13:00 tot 15:00 uur

Kom jij een rondje wandelen met een bewoner van Westerhaven? Meld je aan voor dit tijdvak. Deze wandelgroep start om 13:00 uur.
Nieuwe aanmelding: Danielle dekker - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Muzikanten

Ben jij een getalenteerde zanger(es), gitaarspeler, lid van een gezellig koor of speel je bijvoorbeeld saxofoon? Jouw muzikale bijdrage zou voor extra gezelligheid op het terras zorgen. Als je interesse hebt om in een van de shifts voor muzikale begeleiding te zorgen, meld je dan hier aan. Samen kunnen we een onvergetelijke ervaring creëren voor de bewoners van Westerhaven en alle deelnemers!

afgevinkt

Meld je aan als wandelbuddy - donderdag 14 september van 15:00 tot 17:00 uur

Kom jij een rondje wandelen met een bewoner van Westerhaven? Meld je aan voor dit tijdvak. Deze wandelgroep start om 15:00 uur.
Nieuwe aanmelding: Romy duizendstea - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Meld je aan als wandelbuddy - donderdag 14 september van 18:30 tot 20:30 uur

Kom jij een rondje wandelen met een bewoner van Westerhaven? Meld je aan voor dit tijdvak. Deze wandelgroep start om 18:30 uur.
Nieuwe aanmelding: Barbara Best - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Geef een foto

Geef bewoners én vrijwilligers een blijvende herinnering! Doneer een foto van de wandeling. Een foto kost €1,- en wordt direct aan de lachende bewoner of vrijwilliger meegegeven. Kies zelf hoeveel foto's jij wilt doneren. Doe je mee?
Nieuwe aanmelding: RT100 - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt