Pokémon ruilbeurs

sociaal
Laten we samen ruilen!
 • Eigenaar idee:
  Boaz van Kuik
 • Ingediend:
  6 april 2023
 • Weergaven:
  15219
 • Voorstanders:
  110
Update: 20-07-2023

De eerste Pokémon ruilbeurs is een feit! Initiatiefnemer Boaz loopt nog steeds met een grote lach op zijn gezicht. Hij had niet durven dromen dat er zoveel kinderen de ruilbeurs zouden bezoeken. De hele middag werd er druk geruild, gelachen, popcorn gegeten en natuurlijk Pokémon battles gespeeld onder leiding van De Spellenhoorn. Namens Boaz, iedereen enorm bedankt en wie weet tot een volgende editie! 🤩

Boaz zijn initiatief is enorm goed opgepakt door de pers, zie hier alle berichten:

Update: 20-06-2023

Leuk nieuws: Boaz mag in Wijkcentrum de Zaagtand een echte ruilbeurs organiseren! Neem je mooiste (dubbele) Pokémon kaarten mee en kom gezellig ruilen. Er wordt deze middag ook een demo gehouden door De Spellenhoorn met een Pokémon spel. Neem je eigen Pokémon deck mee en ruil met enthousiaste trainers zoals jij! Meld je gauw aan als je er bij wilt zijn.

Locatie: Wijkcentrum De Zaagtand
Datum: Woensdag 19 juli
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur

Waarom ruilen?

Van ruilen komt huilen? Nee, niet altijd. Ik denk dat iedereen weleens dubbele Pokémon kaarten heeft of liever andere kaarten zou willen hebben. Door het ruilen kan iedereen zijn eigen collectie mooier maken. Ik ben benieuwd of er meer kinderen in Hoorn zouden willen ruilen. Door het organiseren van een ruilbeurs kunnen we elkaar helpen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Boaz, 9 jaar oud. Ik ben al heel lang fan van Pokémon en spaar Pokémon kaarten. Ik vind het leuk om te sparen maar heb soms ook dubbele. Ik wil graag een ruilbeurs organiseren omdat ik graag nieuwe kaarten wil hebben die ik nog niet heb en misschien hebben andere kinderen die wel en dan kunnen we ruilen. Het is ook leuk om een nieuwe activiteit in Hoorn te hebben in een thema waar ik van hou!

Hoe zie ik dit voor me?

Ik hoop dat iedereen die dit leuk vindt op mijn idee wilt stemmen. Wie weet kunnen we dan een ruilmiddag organiseren. Dan zou ik hier graag allemaal tafels neer willen zetten waar iedereen zijn kaarten kan laten zien en zo kunnen we ruilen. Dat lijkt mij superleuk! Kan ik rekenen op jouw stem? Geef dan je duimpje bovenaan de pagina!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als de Pokémon ruilbeurs plaats vindt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Heb jij ook zo’n goed idee? Stuur hem in!

Loop je met genoeg ideeën onder je arm, maar kun je ze nergens kwijt? Zie je verbeteringen voor de stad, of mis je bijvoorbeeld mogelijkheden om iemand te helpen?

Stuur dan net als Boaz hier je idee in.

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond