Jungle in the Sky festival

Een uniek festival dat naar jou toekomt deze zomer. ‘Gewoon’ genieten vanuit je tuin, huis of balkon!

Jungle In The Sky (JITS)

Voor de Hoornse eventorganisator en artiest Christian Nana kwam tijdens de coronacrisis alles stil te liggen. In plaats van afwachten in onzekerheid bedacht hij een plan. “Ik voelde de urgentie om de mensen weer bij elkaar te brengen. Ongeacht of iemand nu een corona-vaccin heeft gehad of in quarantaine verblijft. Door niet te denken in beperkingen, maar te kijken welke mogelijkheden er wél zijn kwam ik op het idee van een festival that feels like home: Het Jungle In The Sky (JITS) festival. ‘Gewoon’ vanuit je tuin, huis of balkon. Samen met je beste vrienden of dierbare gezinsleden”. De bedoeling van het festival is om iets terug te geven aan de mensen die het in coronatijd zo moeilijk hebben gehad.

Veilig vanuit huis…

Het wordt een uniek spektakel verdeeld over meerdere locaties in Hoorn. Voor zowel jong als oud is er van alles te zien en te beleven dankzij bekende artiesten en DJ’s op speciale podia die letterlijk de lucht ingaan. Op zaterdag 4 september vindt het festival plaats tijdens Cultuurweekend Hoorn op de volgende locaties:

  • Grote Waal (Astronautenweg)
  • Hoorn-Noord (De Streektuinen & Westfriese hof)
  • Risdam-Zuid (Kerkewagen & glazenwagen)
  • Hoorn Kersenboogerd (Betje Wolffplein & Betsy Perk)
  • Bangert en Oosterpolder (Jan Doustraat/Winkel centrum de Bangert & Woudmeer)

Wij zijn er bijna!

Met flinke support vanuit o.a. de Gemeente Hoorn/rijksoverheid, het Westfries Museum, Fonds Podiumkunsten, VSB Fonds en Prins Bernhard Cultuurfonds staan wij al in de startblokken. Maar om dit festival bij alle 33 duizend huishoudens thuis te kunnen brengen hebben we jou hulp nodig voor materieel en/of financiële steun. Er is een mooi initiatief, er zijn sponsors en vrijwilligers. Toch is het nog niet voldoende om het festival in optima forma te kunnen realiseren, maar wij zijn er bijna! Help jij mee met het laatste zetje? In de lijst hieronder zijn nog verschillende dingen waar wij hulp bij kunnen gebruiken. Samen kunnen wij Hoorn een stukje positiviteit teruggeven!

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond