Mooi Kersenboogerd

Mooie verhalen en plekken uit de Kersenboogerd in beeld
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Mike Eveleens
 • Ingediend:
  5 juli 2018
 • Weergaven:
  42840
 • Voorstanders:
  182
Update: 21-07-2018

” Helaas heeft mijn idee het niet gehaald (ruim 2.000 keer bekeken) en uiteindelijk ‘maar’ 182 van de 250 stemmen binnengehaald. Ook aardig wat leuke reacties. Dat is jammer maar volgende keer beter! En die volgende keer gaat er ook zeker komen. Maar meer daarover wellicht in de aankomende weken! Dus houd ‘Voor een Mooie Stad’ goed in de gaten! ”

 

Mijn naam is Mike Eveleens en trotse inwoner van de de Hoornse wijk De Kersenboogerd. De wijk is helaas vaak negatief in het nieuws. Hangjongeren, criminaliteit en vooral intimidatie van winkelend publiek op en rond het Aagje Dekenplein en het Betje Wolffplein. Hier zijn zelfs voor de periode van 1 jaar observatiecamera’s geplaatst!

Mijn doel

Ik zou graag aan iedereen laten zien wat ik en andere inwoners van de Kersenboogerd zo mooi vinden aan onze wijk. Dit om de Kersenboogerd in een mooier daglicht te zetten en meer inzicht te geven. Dit zou ik graag met 5 (het liefst 10) mensen van verschillende culturen die in de Kersenboogerd wonen willen doen. Ik wil graag een film en/of foto’s maken en daarbij hun POSITIEVE verhaal laten vertellen, dit op een favoriet plekje van de persoon. Waarom is jouw woonwijk zo belangrijk voor jou? Wat vindt je leuk aan jouw woonwijk? Wat kun jij bijdragen om jouw woonwijk leefbaarder te maken?

Foto’s en/of video’s

Ik wil hiervoor een fotograaf/videofilmer/editor zoeken die dit samen met mij wil doen. De bijgaande verhalen worden als het video’s worden door de bewoners zelf verteld. Worden het foto’s dan zal ik zelf de gesprekken met de bewoners bij de foto’s omschrijven aan de hand van interview’s.

Hoeveel stemmen

Ik heb er nu al heel veel zin in maar ben ook benieuwd of meer mensen dit een goed idee vinden. Bij 250 stemmen zal het ook echt gaan gebeuren, mits ik natuurlijk voldoende mensen (10) voor de camera krijg. Help jij mij?

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • geprobeerd

Deel dit initiatief