Monique Leenders

Mijn initiatieven

Initiatieven ondersteund

  Stadsmaker sinds 2019

Even voorstellen:
"Ik ben Monique Leenders, mede-initiatiefnemer van 'Ontmoeten aan Tafel'.
Afkomstig uit een dorp uit Gelderland, woon ik alweer heel wat jaren met veel plezier in West-Friesland. Samen met Dick en onze twee dochters, waarvan de oudste net is gaan studeren in het zuiden van het land. Ik hou van mensen en het verbinden van mensen. Daarom werk ik ook graag als communicatieadviseur en vind ik het leuk om mijn bijdrage te leveren aan Ontmoeten aan Tafel."

Waar in Hoorn woon je?:
"Op de Dorpsstraat in Zwaag."

Mooiste plekje in Hoorn :
"De haven van Hoorn met zijn bijzondere sfeer door de combinatie van water, boten en historische panden. En de gezellige terrassen natuurlijk!"

Hoe ben je op dit initiatief gekomen?
"Ik las voor het eerst over Glouwe Bai de Buren in de glossy HIER in Hoorn. Ik was getriggerd, omdat onze dochter Veerle een groot liefhebber van koken is en ik het leuk vind om gasten thuis te ontvangen. We hadden een gezellige en heel bijzondere avond met mooie gesprekken. Het jaar daarop hebben we weer mee gedaan. En weer een prachtige avond gehad. Ik vond het zo'n leuk initiatief dat ik me aangemeld heb om het mee te organiseren. En dat doe ik nu samen met Vera met veel plezier!"