Ultimate VR kerstviering

Ultimate VR Gaming stelt de virtual reality gamehal open voor minder bedeelde gezinnen om een onvergetelijke kerst te vieren.
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  ultimate vr gaming
 • Ingediend:
  13 november 2019
 • Weergaven:
  41281
Update van de initiatiefnemers: 27-12-2019

Wauw, wat was tweede kerstdag leuk 😃!! De gezinnen hebben enorm genoten. Wat heerlijk om mensen op deze manier blij te maken 🤗 Wij zijn alle vrijwilligers, organisaties, bedrijven, vrienden en familie onwijs dankbaar. Zonder jullie hulp en inzet was het ons niet gelukt om deze dag mogelijk te maken 💪 ! Nogmaals bedankt ❤️

Een onvergetelijke kerst

De feestdagen komen er aan. Een dure tijd waarin niet altijd geld genoeg is om iets lekkers te kopen of iets leuks te doen met de kinderen. Iedereen verdient een onvergetelijke kerst en wij, Laurens en Michelle willen hier graag een bijdrage aan leveren. Door het kerstgevoel te creëren met behulp van een versierde gamehal, kerstmaal, kerstfilm en kerstgezelligheid en dit te combineren met VR gaming. Wij hopen op een Kerstdag waar nog lang over nagepraat wordt. Hoe leuk is dat?!

Even voorstellen

Wij, Laurens en Michelle hebben het altijd leuk gevonden om iets voor een ander te kunnen betekenen. 28 juli hebben we de deuren van onze VR Gaming hal op het Breed geopend. Wij geven de minder bedeelde gezinnen ook de kans om bij ons langs te komen met de cultuurstrippenkaart. Nu willen we nog een stapje verder gaan en met gezinnen die het minder breed hebben samen kerst vieren!

Samen is het nog leuker!

Door samen te werken met verschillende instanties zoals Stichting Kerstactie West-Friesland zijn we in contact gekomen met gezinnen die financieel niet veel te besteden hebben met kinderen van 6 t/m 14 jaar. We hebben de grootste dromen voor deze dag maar kunnen dit niet alleen. Wil jij helpen aan een onvergetelijke kerst? De basis staat, de kinderen kunnen de hele dag spelen op de VR games. Dit zouden we graag uit willen breiden door bijvoorbeeld lekker te gaan gourmetten en af te sluiten met een kerstfilm.

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Vrijwilliger

Vind jij het leuk om een onvergetelijke 2e kerstdag te verzorgen voor de kids? Meld je dan aan! Help ons met: Gezinnen ontvangen, eten en drinken serveren aan de gezinnen, begeleiden tijdens de activiteiten, begeleiden tijdens het gamen dat alles om een gezellige kerst te bieden aan de gezinnen.
Wat krijg je er voor terug? Een try-out sessie van 30 minuten maar ook een goed gevoel en een leuke dag!

Nieuwe aanmelding: Darlene - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

(hobby)koks

Vind jij het leuk om voor de gezinnen een warm of koud gerecht te maken? Denk aan een lekker soepje of salade(deze moet wel thuis voorbereid worden). Er zullen +/- 35 personen aanwezig zijn dus alle hapjes zijn welkom! 

Wat krijg je ervoor terug? Een try-out sessie van 30 minuten

Nieuwe bijdrage: Roxie - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Heb je zelf iets wat je graag zou willen bijdragen? Laat het weten!

Nieuwe aanmelding: Total Tankstation - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Biertafels

Om iedereen een plekje te kunnen laten nemen tijdens het diner zoeken we biertafels. 

Nieuwe bijdrage: Meta - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt