Dé wandeling van het jaar

Wandelen met de ouderen van Westerhaven in Hoorn en nu eindelijk weer tijdens de kermis!
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Wendy Zeeman
 • Ingediend:
  15 juli 2022
 • Weergaven:
  1288

Dit jaar gaan we er weer voor

De kermis gaat dit jaar door! Hoe gaaf om het weer ‘als vanouds’ op te pakken: met zijn allen een wandeling maken over de kermis. Mijn naam is Wendy Zeeman en ik heb samen met de activiteiten begeleiders van Westerhaven een aantal keer de grote Hoornse stadswandeling georganiseerd met 100 bewoners van zorghuis Westerhaven en 100 vrijwilligers. Wat 20 jaar geleden begon als een kleine wandeling met een klein groepje bewoners is uitgegroeid tot een grote Hoornse wandeling. Iedere keer is het zo’n groot succes met zoveel blije gezichten dat we hebben besloten om het erin te houden. En hier hebben we jullie hulp bij nodig!

Wandel mee

Heb je zin in een gezellige wandeling en vind je het leuk om de ouderen van Westerhaven een onvergetelijke dag te bezorgen? Wat heb je nodig? Je goede humeur en voldoende kracht en energie om een rolstoel te duwen. Meld je hieronder snel aan, want de aanmeldingen gaan altijd erg hard. (Voorkeur voor een bewoner omdat het bijvoorbeeld familie is? Geef dat dan even aan bij de opmerkingen.)

Het plan

Donderdag 11 augustus einde van de middag begint de wandeling en starten we tussen 16.40 en 18.00 om en om in kleine groepjes. We gaan de hele kermis over en eindigen weer bij Westerhaven voor het grote eindfeest met alle vrijwilligers en bewoners! Uiteraard onder het genot van een hapje, drankje. Last but not least, met de vrolijke noten van Sjaak Wester op zijn accordeon kunnen de voetjes van de vloer. De definitieve starttijden worden later nog gecommuniceerd.

Zie ik jullie dan?!

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Wat is er nodig om dit initiatief te realiseren?

Wandelaar

Kom jij op donderdag 11 augustus een rondje wandelen met een bewoner van Westerhaven? Meld je dan aan. We zullen de groep opsplitsen zodat het vertrek tussen 16.00 en 17.30 zal zijn, de exacte tijd ontvang je later.
(Indien je graag met een speciale bewoner wilt wandelen geef dit dan aan in de opmerking.)
Nieuwe aanmelding: jeike van der Kraats - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt