Buurtfestival Kersenboogerd

cultureel
Een gezellige dag voor jong en oud in hartje Kersenboogerd!
 • Initiatiefnemer:
 • Ingediend:
  15 juli 2022
 • Weergaven:
  22079
 • Voorstanders:
  2

Gewoon een leuke dag organiseren

“Het wordt tijd voor iets leuks!”. Dit is een veelgehoord geluid van bewoners uit de grootste wijk van Hoorn. Het programma Kansen voor de Kersenboogerd van de gemeente Hoorn geeft graag gehoor aan deze wens en biedt dan ook ruimte voor initiatieven tijdens de landelijke Burendag op zaterdag 24 september 2022.

Volop ruimte voor initiatief

Van 12.00 uur tot 17.00 uur vindt op het Aagje Dekenplein en het Betje Wolffplein het Buurtfestival plaats. Op het Aagje Dekenplein kunnen bewoners gezellige activiteiten doen en met elkaar een hapje eten en drinken. Talenten uit de wijk kunnen akoestisch optreden op het open podium bij het grasveld. Dus dans je graag, ben je gek op zingen of heb je een ander talent wat je graag wilt laten zien? Dan is het open podium helemaal voor jou! De invulling van de dag staat nog voor een groot deel open. Daarom vragen we aan bewoners en ondernemers uit de wijk om met leuke ideeën, voor jong en oud, te komen en te helpen in de organisatie.

Oproep

Meld je daarom aan als organisator van een activiteit, artiest uit de wijk of als vrijwilliger die helpt bij de organisatie. Dit kan je doen door je voor maandag 29 augustus 2022 aan te melden onderaan deze pagina. Laten we er samen een gezellige dag van maken op het Buurtfestival Kersenboogerd! Heb je nog vragen? Stel ze gerust via kersenboogerd@hoorn.nl.

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Activiteiten

Weet jij een leuke activiteit om te organiseren tijdens het Buurtfestival? Deel het met ons!

Nieuwe aanmelding: Urmie Seedorf - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Hulp in de organisatie

Help mee met het organiseren van deze leuke dag. Meld je aan en laat weten welke hulp jij kunt bieden.

Nieuwe aanmelding: Boy Blokdijk - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Acts voor open podium

Heb jij iets waar je goed in bent en wat je dolgraag wilt laten zien aan je wijkgenoten op het open podium? Meld je aan!

Nieuwe aanmelding: Aveline Bosma - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt