Swim to Fight cancer Hoorn

Vecht mee in de strijd tegen kanker!
Update: 15-07-2019

Zondag 14 juli 2019 was een bijzondere dag in Hoorn. Ruim 150 helden sprongen in het water voor Swim to Fight Cancer. Met de hulp van heel veel donateurs, sponsors en vrijwilligers is er bijna €80.000 opgehaald voor onderzoek!! Een geweldige prestatie dank jullie wel! Hierboven kun je de video bekijken om de sfeer van deze bijzondere dag te proeven.

Swim to Fight is terug!

Swim to Fight cancer is een landelijk zwemevent dat in verschillende steden plaats vindt. Niet zomaar zwemmen, maar zwemmen voor het goede doel. De uitdaging is om zoveel mogelijk donaties op te halen voor wetenschappelijk kankeronderzoek via KWF Kankerbestrijding. Na een jaar van afwezigheid strijkt ‘Swim to fight cancer’ dit jaar weer neer in Hoorn op zondag 14 juli 2019 tijdens de Waterweek Hoorn. In 2017 werd het prachtige bedrag opgehaald van 100.000 euro!! Dit willen we uiteraard dit jaar gaan verbreken!

Zwem je mee of help je mee?

We dagen de hele stad uit om waar mogelijk een steentje bij te dragen, waar denk jij een bijdrage te kunnen leveren?

  • Voor de zwemmers: zwem zelf mee en help zo met het ophalen van zoveel mogelijk donaties, of nog beter; wordt teamcaptain en start een team met je collega’s of vrienden.
  • Zwemmen niets voor jou? Help dan een paar uur mee als vrijwilliger of doe een donatie voor de deelnemers
  • Voor de ondernemers: Wordt sponsor of lever één van onderstaande benodigde diensten/materialen met gesloten beurs in ruil voor zichtbaarheid

Wat gebeurt er met het verzamelde geld?

Dr. Horlings legt het graag kort uit in het volgende filmpje:

 

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Wat is er nodig om dit initiatief te realiseren?

Muzikale bijdrage

Welk dwijlorkest, mobiele DJ of muzikant vindt het leuk om langs de kant de zwemmers en bezoekers muzikaal aan te moedigen? Meld je aan en omschrijf wat je kunt bieden. 

Nieuwe bijdrage: Amusementsband 'de Notenkrakers' - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Sponsors

Meld je aan als sponsor voor dit mooie event. Bekijk hier de mogelijkheden. 

Nieuwe sponsor: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier - Bekijk alle sponsors

afgevinkt