Pink Unicorns

Mijn initiatieven

Initiatieven ondersteund

  Stadsmaker sinds: 18 oktober 2018

Wie ben je?

“Wij zijn een enthousiaste groep van 16 ruiters, die samen carrousel rijden en onszelf “De Pink Unicorns” van Manege de Eenhoorn noemen. We zijn initiatiefnemer van: De Pink Unicorns laten stralen op het NK.”

Vertel iets over jezelf!

“Wij zijn een groep fanatieke ruiters en ondanks we niet allemaal de zelfde leeftijd hebben weten we elkaar ook naast de manege goed te vinden. We zijn altijd in voor iets gezelligs. Sommige van ons willen niet alleen de baan, maar ook de wereld rond. De 1 studeert af en de ander heeft net een zoon. Iedereen geniet van het leven, soms naast een druk eigen bedrijf.”

Waar wonen jullie?

“We komen allemaal uit de omgeving van Hoorn.”

Mooiste plekje in Hoorn?

“De haven! En uiteraard onze manege, kom zeker een keer kijken. Wij trainen op de dinsdagavond.”

Hoe ben je op dit initiatief gekomen?

“Wij zochten een podium om ons doel te presenteren. Samen met VEMS zijn we tot dit initiatief gekomen.”

Welk doel wil je bereiken met je initiatief?

“Meerdere mensen blij maken. Wij hopen genoeg sponsorgeld op te kunnen halen voor onze wedstrijd en zullen als tegenprestatie een grote bingo voor de ouderen van Hoorn organiseren. Omdat vorig jaar de wandeling over de kermis een groot succes was, zullen we dat dit jaar weer doen. Wij vinden het heel belangrijk om ook iets terug te doen, als bedankje, maar ook voor onze eigen ontwikkeling. Iets doen voor de ander is voor iedereen goed en geeft veel voldoening.”