Benno

Initiatieven ondersteund

  Stadsmaker sinds: 15 september 2017

Facebook

Even voorstellen

Benno Ellerbroek, als je hem vroeger in de Hoornse binnenstad zag stond hij op een ladder ramen te lappen. Op een gegeven moment ging dit arbeidsintensieve werk niet meer vanwege lichamelijke klachten. Hij begon met een nieuwe passie, fotograferen. Met een simpele camera liep hij zijn dagelijkse rondje met zijn hond Nelis en maakte hij wat foto’s van de natuur en de honden in het Julianapark. Wat bleek, hij had er ook nog oog voor! Na een cursus en vele uren fotograferen werd het tijd voor een professionelere camera. Dit leidde tot nog mooiere foto’s en steeds meer mensen begonnen zijn manier van fotograferen te waarderen. Het aantal volgers op zijn Facebook pagina groeide per dag. Ondertussen is Benno bezig sinds 2012 en ontwikkelt hij zich nog elke dag en dit vindt hij ook belangrijk. Zelf vindt hij het nooit goed genoeg. Maar wij wel! Daarom laten wij met trots een grote greep uit Benno’s collectie zien. Benno zal via deze pagina regelmatig nieuwe foto’s plaatsen van ontmoetingen en evenementen in onze stad.Kalender

Hoorn Kalender 2019

Fotograferen gaat Benno goed af, maar het maken van een kalender is nog een hele klus. Door samen te werken met de stadscommunity ‘Voor een mooie stad’ en vormgever Erwin Taman is het gelukt. Omdat Benno met zijn foto's de stad van zijn mooiste kant laat zien helpen wij hem graag bij het verspreiden van deze kalender. Hier kunt u hem kopen. En zo is Benno dan ook weer.. een deel van de opbrengst doneert hij aan VEMS. Hier kunnen wij dan weer andere initiatiefnemers met een idee voor een nog mooiere stad mee helpen.

 

In de winkel

Koop je de kalender liever in de winkel? Loop dan binnen bij boekhandel Stumpel op de Grote Noord 81-83 of in de Heusmolen 11 in Hoorn. Vanaf donderdag 8 november zijn de kalenders daar verkrijgbaar voor €9,99, oplage is beperkt! Klik hier voor de openingstijden.


 

Vraag Benno

Ondertussen wordt Benno steeds vaker gevraagd door zowel inwoners als grote opdrachtgevers zoals o.a. het West-Fries museum, X-Craft en de Gemeente Hoorn. Benno is inzetbaar voor shoots op locatie, bedrijfs/interieur fotografie of voor het vastleggen van dierbare momenten.

Wil jij Benno laten fotograferen? Of zou jij graag iets willen voor thuis aan de muur? Heb je beelden nodig voor je website of heb je een ander verzoek? Vul dan het formulier in en vraag een offerte aan. Benno neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Alle foto’s op deze pagina zijn eigendom van Benno Ellerbroek. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.