Uniek voetbalteam zoekt versterking

Al 30 jaar bestaat een vrolijk en actief voetbalteam in Hoorn voor mensen met een beperking.
Update: 25-03-2019

Het bericht dat het G-team misschien zou moeten stoppen is massaal opgepakt en werd maar liefst 77 keer gedeeld op Facebook. Door ieders inzet heeft het G-team 7 nieuwe spelers/speelsters mogen verwelkomen en ze zijn daardoor weer op volle sterkte! Iedereen met een beperking blijft natuurlijk van harte welkom om bij Zwaluwen 30 te komen voetballen. (of een keer vrijblijvend mee te trainen)

Na 30 jaar toch geen einde?

Al 30 jaar lang wordt er in Hoorn bij voetbalvereniging Zwaluwen ’30 gevoetbald in een speciaal team voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Een rijke historie met prachtige verhalen en heel veel plezier door samen te voetballen. Iedereen kan volwaardig mee kan doen. Regelmatig doet het team mee aan landelijke toernooien en soms wordt er zelfs een uitstap naar het buitenland gemaakt. Gezelligheid staat bij het team voorop.

Het voortbestaan van dit team dreigt echter in gevaar te komen. Helaas moesten een aantal teamleden door ziekte en verhuizingen, noodgedwongen stoppen. Het team heeft daarom snel een aantal nieuwe teamleden nodig om mee te kunnen blijven doen met de speciaal georganiseerde toernooien.

Oproep aan de stad!

Ken jij iemand met een beperking die het misschien leuk zou vinden om eens mee te spelen in het team? Kom dan samen eens vrijblijvend kijken en ervaren hoe leuk voetballen met een beperking is, zeker in dit gezellige team in Hoorn. Ervaring is niet nodig!

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Welke hulp is nodig bij dit initiatief?

Teamleden

Wie komt ons gezellige team versterken? Meld je aan en kom eens vrijblijvend kijken en meetrainen.

Nieuwe aanmelding: nieuwe teamleden - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt