Rock ’n Roll festival

Door heel Hoorn genieten van Rock 'n Roll

It’s only Rock and Roll baby

Op zondag 26 mei 2019 kan iedereen gratis komen genieten van onvervalste Rock’n’Roll muziek én dans. Na de onrustige berichten dat het bijna niet door zou gaan is er toch een gloednieuwe organisatie, een iets andere opzet maar met nog steeds dezelfde onvervalste Rock ‘n’ Roll en Rockabilly muziek. Zij zullen hun schouders eronder zetten maar hebben ook de hulp van de stad nodig!

Wat kun je verwachten?

In maar liefst 18 cafés in de binnenstad en de haven van Hoorn zullen verschillende bandjes optreden. Het programma zullen wij later met jullie delen. Met de nieuwe organisatie willen wij het festival nog aantrekkelijker maken. Wij hebben zelf ideeën maar niemands idee mag verloren gaan!

Help ook mee

Draag jij het festival een warm hart toe en wil je je daarvoor inzetten? Dan zijn we op zoek naar jou! Kijk hoe jij je bijdrage kan leveren aan het festival!

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Stadsmakers die komen helpen

Wij zoeken stadsmakers die kunnen helpen in de voorbereiding en/of tijdens de dag zelf. Door bijvoorbeeld: het verkeer te regelen deze dag, gastheer/vrouw voor de dag zelf of voor het plakken van posters. Meld je aan als je graag wilt helpen en laat weten wat je kunt doen.
Wat krijg je ervoor terug? Je krijgt per persoon 10 consumptie munten welke je kan inleveren bij de aangesloten cafe's. 

Nieuwe aanmelding: K. Kon - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Ideeën voor nevenactiviteiten tijdens het festival!

Heb jij een leuk idee voor iets wat niet mag missen op deze dag? Of ben jij of ken jij iemand die absoluut met zijn of haar spullen op dit festival aanwezig moet zijn dan komen we graag met jou in contact! We zijn nog op zoek naar toevoegingen die het festival nog leuke maken, zoals bijvoorbeeld een suikerspinkraam of een kapper voor echte vetkuiven en opgestoken haar.

Nieuwe bijdrage: Brigitte Topman - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Rock n Roll DJ

Het draaien van de lekkerste hits tussen rock n roll bands door. Enthousiaster publiek krijg je bijna niet. E-bike Store Hoorn levert een elekrisch rijdende DJ booth voor je, zodat je de hele stad door kunt met jouw onvervalste Rock ‘n’ Roll muziek.
Wat krijg je hiervoor terug? Je zult gegarandeerd een te gekke dag hebben en er is een kleine vergoeding beschikbaar.

Nieuwe bijdrage: Dirk Jan Leeninga - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Electrische DJ fiets

Op deze te gekke E-bakfiets mag een DJ plaats gaan nemen om heerlijke deuntjes te laten horen! 

Nieuwe bijdrage: E-bike store - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt