Proud to be Oud 2019

Het leukste feest voor ouderen in Hoorn
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  RT 100
 • Ingediend:
  13 mei 2019
 • Weergaven:
  58518
Update: 14-06-2019

RT100 heeft vandaag weer vele ouderen een geweldige dag bezorgd! Dit in samenwerking met o.a Horizon College en uiteraard de vele sponsoren die een bijdrage hebben gedaan tijdens Vlieg ‘m d’r over. Iedereen bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

De 4e editie van Proud to be Oud komt eraan.

Deze zal plaatsvinden op vrijdag 14 juni 2019 van 12:00 tot 17:00 uur in het Van der Valk Hotel Hoorn. Op deze dag staan de ouderen van Hoorn centraal en zullen zij in het zonnetje gezet worden.

Waarom wordt dit georganiseerd?

Ook Hoorn kent veel eenzame ouderen. Het is fantastisch om deze groep oudere mensen zo’n mooie dag aan te bieden. Je ziet ze dan helemaal stralen en opbloeien gedurende de dag. Door de ervaringen en reacties van voorgaande jaren weten wij dat de bezoekers er niet alleen deze dag van genieten, maar er nog een lange tijd met een warm gevoel aan terug zullen denken.

Meld u aan!

Hieronder kan worden aangemeld! Vul de gegevens compleet in en dan zorgen wij ervoor dat het goed komt. Er zijn maximaal 130 aanmeldingen mogelijk via deze site en nog eens 100 aanmeldingen lopen via de verschillende DEEN filialen in Hoorn en omgeving.

“Heel veel ouderen vereenzamen, waardoor ze eigenlijk eerder aftakelen”, legt Marc uit. ’s Morgens vroeg is hij als taxi-chauffeur door West-Friesland gereden om bezoekers op te halen en thuis te brengen: “Ik hoor de mooiste verhalen! Op een gegeven moment dacht ik: ik rij nog een rondje want ik was nog lang niet uitgepraat!”.

Help jij mee?

Vorig jaar tijdens Vlieg ‘m d’r over hebben wij met RoundTable 100 Westfriesland het mooie bedrag mogen ophalen van 9.000 euro en van dit geld kunnen wij al een heleboel zelf regelen. Verschillende dingen van de lijst kunnen dus worden afgevinkt. Maar dit jaar willen wij proberen nog meer ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen! Dit kunnen wij niet zonder jullie hulp. Lijkt het jou leuk om aan deze dag een bijdrage te leveren? Kijk dan hieronder en steun ons waar nodig!

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Inschrijven

Geef u hier op om aanwezig te zijn bij Proud te be Oud! 

Nieuwe aanmelding: Anoniem - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Entertainment bij entree Van der Valk

Kom jij helpen om de ouderen deze dag te verwelkomen? Doe je dit met een vriendelijke lach of ben jij een goochelaar die zijn trucs laat zien? Bedenk wat je zelf leuk vindt en meld je aan. Aansluitend kun je uiteraard gezellig meelunchen. 

Nieuwe aanmelding: Wilna Nikolaas - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Locatie

Van der Valk ontvangt ons graag weer dit jaar. Wij hebben deze locatie kunnen reserveren met het opgehaalde geld van Vlieg 'm d'r over en de bijdrage van van der Valk.

Nieuwe bijdrage: van der valk - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Verwen momentjes

Zoals voorgaande jaren zetten de leerlingen ROC Horizon College Hoorn zich ook dit jaar weer in. 

Nieuwe aanmelding: ROC Horizon College Hoorn - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt