PINK UNICORNS TERUG OP NK

Hoornse carrousel ruiters wederom gekwalificeerd voor het NK: in ruil voor een beetje hulp bezorgen zij ouderen een mooie dag.
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Pink Unicorns
 • Ingediend:
  12 juni 2019
 • Weergaven:
  37636

Even voorstellen

Wij zijn een enthousiaste groep van 16 ruiters die samen carrousel rijden en onszelf de Pink Unicorns van Manege de Eenhoorn noemen. Wij mogen voor de tweede keer starten op het NK op zondag 30 juni! Het niveau is een stuk hoger, dus moet onze uitrusting aangepast worden om te kunnen “levelen” met de rest. De manage draagt financieel bij aan het wedstrijdgeld en maakt het mogelijk dat er 16 paarden van de manege ingezet kunnen worden. Verder betalen we alles zelf; aankleding voor zowel de ruiters als de paarden, het personeel wat mee moet, vervoer van de paarden, etc. Al met al, een hoop geld en dat is er helaas niet.. daarom zijn wij opzoek naar sponsoren!

Wij doen, net als vorig jaar, graag iets terug voor de ouderen van Hoorn

Uiteraard willen wij ook heel graag weer iets terug doen. Vorig jaar zijn wij samen met 16 ouderen de kermis over geweest, een fijne wandeling waar nog lang over gesproken werd. Ook dit jaar gaan we ons weer inzetten voor de ouderen van Hoorn. Maar dan beter! We hebben allerlei leuke ideeën bedacht. We gaan een grote bingo organiseren en met de kermis maken we ook weer een wandeling met de ouderen van Westerhaven. Hoe leuk is dat?! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en we hopen dat we elkaar zo een beetje kunnen helpen!

Rondje over de kermis in 2018:

Alvast heel erg bedankt namens 16 fanatieke ruiters, de PINK UNICORNS van Manege De Eenhoorn!

Wat is carrousel rijden:

Carrouselrijden is één van de weinige teamdisciplines in de paardensport. In een groep van 16 ruiters voer je dressuurfiguren uit op muziek. De ‘choreografie’ ontwerp je zelf, samen met de groep en de commandant. Alles draait om nauwkeurigheid, timing en samenwerking.
Meer weten over carrousel rijden? ga naar http://www.vcncarrousel.nl/ 

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Verzorging paarden (€5 per paard)

We zorgen dat de paarden niets tekort komen op de wedstrijddag, het is best intensief voor ze. Op het wedstrijdterrein krijgen ze wortels en appels. Ook mengen we het water in de drinkbakken met appelsap, dit zorgt ervoor dat de paarden eerder gaan drinken omdat het aantrekkelijk ruikt en smaakt. Kosten zijn 5 euro per paard.

afgevinkt

Vervoer 16 paarden (€900)

Om de manegepaarden veilig te kunnen vervoeren naar de locatie van het NK is er goed en veilig vervoer nodig. Daarom moeten wij een grote vrachtwagen met chauffeur huren, waarbij het welzijn van de paarden voorop staat. De kosten hiervoor zijn €900,-. Een hoop geld, en daarom zijn wij met iedere euro heel blij! Als sponsor mag u dus ook zelf kiezen welk bedrag u zou willen bijdragen. 

afgevinkt

Bingo materiaal & quizmaster

De WF Deals hebben al een goede naam opgebouwd met hun befaamde Bingo's. Zij willen ook graag hun dienst aanbieden voor de ouderen. 

Nieuwe bijdrage: WF deals - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt