Noordkaap challenge: Team Kaap Hoorn

Een roadtrip naar het meest noordelijke puntje van Europa voor het goede doel!
Update: 22-12-2018

Puur for kids heeft van Team Kaap hoorn het prachtige bedrag mogen ontvangen van maar liefst €4576! Puur for kids zal met 50 kinderen afhankelijk van de voedselbank West-Friesland naar Samcity! Dit hebben zij niet met ze vieren voor elkaar gekregen.. Daar hebben vele sponsoren en donateurs bij geholpen, iedereen enorm bedankt!

Wie zijn wij?

Wij zijn Andre Brals ( 66 jaar), Patty Joosten (30 jaar), Rick van den Broek ( 31 jaar) en Floor Hellendoorn ( 29 jaar) en wij gaan een ijskoude uitdaging aan voor het goede doel. Wij wonen alle vier in Hoorn en willen graag onze mooie stad hierbij betrekken. Wij zijn avontuurlijk, reislustig, sneeuwliefhebbers en doen ook graag iets voor een ander. Om deze redenen doen wij mee met de NoordKaapChallenge 2018. De Noordkaap Challenge is de roadtrip for charity en start op 7 december 2018 vanuit Hilversum. De route zal eindigen in het meest noordelijke puntje van Europa, namelijk de Noordkaap in Noorwegen. Na ruim 7.200 KM komen wij op 19 december 2018 aan bij het hoofdkwartier van 3FM Serious Request in Utrecht. Aan het einde van deze avontuurlijke reis hopen wij zoveel mogelijk geld ingezameld te hebben voor het goede doel.

PUUR FOR KIDS HOORN

Naast het landelijke doel (Rode Kruis), willen wij 50% van het geld dat wij met deze actie inzamelen doneren aan een lokaal doel. Wij hebben gekozen voor de stichting PUUR FOR KIDS Hoorn. De missie van deze stichting is om kinderen blij te maken met een cadeautje voor de kerst. Het gaat bij deze actie om mooie, lieve en leuke cadeau’s voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Wij zijn trots om dit voor hun te mogen doen en wij hopen dat wij vele kinderen het warme kerstgevoel kunnen geven met jullie hulp.

Doe mee!

Om deze reis te kunnen maken en zoveel mogelijk geld voor het goede doel op te halen, kun je ons op verschillende manieren helpen. Doneer bijvoorbeeld een x aantal liter brandstof of wordt sponsor en krijg je eigen sticker op de Jeep. Bekijk de onderstaande lijst met items voor alle mogelijke manieren om ons te helpen zoveel mogelijk kinderen het warme kerstgevoel te bezorgen!

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Doneer €5, raad & WIN!

Doneer 5 euro, raad & win 1 minuut gratis winkelen bij DEEN! Beantwoord de volgende vraag: Hoeveel liter diesel zullen wij met de 2 auto's verbruiken tijdens onze trip naar de Noordkaap en weer terug? 20 dec. zullen wij de winnaar bekend maken! Bij meerdere juiste antwoorden zal de prijs naar degene gaan die het als eerste heeft geraden. Alle donaties gaan uiteraard naar de goede doelen. Deen bedankt voor deze te gekke actie!
Nieuwe aanmelding: Erik van Wegen - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Donaties

Steun team Kaap Hoorn en doneer aan het Rode Kruis en de stichting PUUR FOR KIDS Hoorn. Hiermee proberen we zoveel mogelijk kinderen het warme kerstgevoel te geven. 

Bepaal zelf hoeveel je doneert, betaal eenvoudig en snel via iDEAL.

afgevinkt

Brandstof

Help ons letterlijk op weg en doneer 5 liter brandstof (€7,50) voor de lange reis naar het noorden. Betaal gemakkelijk en snel via de iDEAL.

afgevinkt

Slaapzakken

De kans dat wij moeten slapen in erg koude temperaturen is erg groot. Niet erg natuurlijk maar daarom wel belangrijk dat wij goede slaapzakken hebben die tegen deze temperaturen bestand zijn.

Wat krijg je ervoor terug?
Naast de herkenbare sticker wordt jouw bedrijfsnaam volop genoemd in de (online) communicatie, maar nog belangrijker je steunt het goede doel Puur for Kids Hoorn!
Nieuwe bijdrage: Carl Denig - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Set winterbanden

Wij mogen gebruik maken van een Landrover Discovery type 3, maar hier ontbreken nog goede set winterbanden die onmisbaar zijn in deze rally met winterse barre omstandigheden. Welk auto of banden bedrijf vindt het leuk om ons op weg te helpen met 4 (bandenmaat) winterbanden? 

Wat krijg je hiervoor terug?
Als dank krijg je een mooie sticker op de auto en wordt jouw bedrijfsnaam volop genoemd in de (online) communicatie.

Nieuwe bijdrage: Leeuwenkamp 4x4 - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Sneeuwkettingen

Om zo veilig mogelijk alle kilometers te maken.
Nieuwe bijdrage: De Egel autoservice - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt