Kunstroute Kersenboogerd

Verplaatst naar 2021
Kunstenaars en creatievelingen zetten de deuren open om bezoekers te laten genieten van hun werk.
Update: 18-03-2021

Ook voor dit jaar is alles nog zo onzeker en hebben we besloten om de kunstroute uit te stellen. Maar….van uitstellen komt geen afstellen. Wij vinden het nog steeds zo’n leuk plan.

Update: 29-04-2020

In verband met de Corona pandemie is de Kunstroute Kersenboogerd voor 17 mei 2020 definitief afgelast. Er hadden zich voor dit jaar 19 kunstenaars aangemeld. Dat zou een prachtige route
zijn geworden. Het plan vinden wij nog steeds zo leuk dat we er niet van willen afzien.
Daarom hebben wij bedacht om volgend jaar, op zondag 16 mei 2021 opnieuw de
route te organiseren. Voor 2021 zullen wij de reeds aangemelde kunstenaars begin volgen jaar opnieuwbenaderen en wordt de inschrijving voor nieuwe kunstenaars geopend .
Wij, als organisatie wensen een ieder een heel goed jaar toe. Blijf gezond en houd vol! Rebekka, Johan en Marion

Update: 24-01-2020

De kunstroute zal plaats vinden op zondag 17 mei van 12.00 tot 17.00 uur. Ben jij erbij?

Creativiteit in de Kersenboogerd

Wij, Marion Landheer, Johan Entius & Rebekka van Straalen zouden het leuk vinden om een kunstroute te organiseren in de Kersenboogerd. Wij denken dat er ongetwijfeld vele creatievelingen zijn die graag hun deuren openen om hun kunsten te laten zien. Misschien maak je als hobby foto’s, ontwerp je sieraden, houten speelgoed, kinderkleding, maak je beelden of schilder je. Door de kunstroute kun je jezelf presenteren en nieuwe contacten leggen. Op basis van de aanmeldingen willen wij hier een leuke wandel- en/of fietsroute van maken.

Waarom in de Kersenboogerd?

Wij wonen zelf in de Kersenboogerd, dit is met zijn 22.000 inwoners de grootste wijk van Hoorn. Daarom willen wij het graag in de Kersenboogerd organiseren. Zo kun jij je eigen wijk beter leren kennen en kom je op plekken waar je nog nooit bent geweest. Het niveau hoeft niet professioneel te zijn, het is juist een kans voor iedereen om zijn of haar creativiteit te laten zien die bij de bewoners in de Kersenboogerd ongetwijfeld aanwezig is.

Ben jij al enthousiast?

Ons doel is om dit in het voorjaar van 2020 te realiseren, vind jij dit een leuk idee? Meld je dan hieronder aan en hopelijk zien we jou op 17 mei 2020! (aanmelden is mogelijk tot 14 april)

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel jouw mening

*

Alle reacties

Paul

2019-10-16 17:18:14

Ik ben voor Ik ben voor
Goed idee om op deze manier kennis te maken met de kunst uit je eigen omgeving.

Deel dit initiatief

Wat is er nodig om dit initiatief te realiseren?

Creatievelingen

Wil jij meedoen als exposant aan de Kunstroute van de Kersenboogerd op zondag 17 mei? Geef je op en stel je eigen thuissituatie (tuin, garage, serre, woonkamer) open waar je jouw kunst/creativiteit laat zien aan alle buren/stadbewoners. We hopen op een gevarieerd aanbod van verschillende kunstvormen. Iedereen is welkom! Tijdens de kunstroute staat het je natuurlijk volkomen vrij om jouw kunst ook te verkopen. Kosten voor deelname: 10 euro. Deze wordt gebruikt voor de kunstroute.

Nieuwe aanmelding: Yildiz Taylan - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Locaties in de Kersenboogerd

Maak jij zelf geen kunst, maar wil je wel graag een locatie aanbieden aan een creatieveling en daarmee deel uitmaken van de kunstroute? Meld je aan en geef aan welke ruimte je kunt aanbieden. (Denk aan je tuin, garage, serre, woonkamer, winkelruimte)

Nieuwe bijdrage: elly meijer - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Organisatie

Wij (Marion Landheer en Johan Entius) zijn met het idee gekomen om een kunstroute op te gaan zetten in onze wijk, Kersenboogerd. Wij zouden het leuk vinden om dit met meerdere mensen te organiseren en zoeken daarom enthousiastelingen. Wil jij mee helpen de kunstroute in de Kersenboogerd vorm te geven? Meld je dan aan. 
Nieuwe aanmelding: Rebekka van Straalen - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Fotograaf

Rob van Houten komt 17 mei sfeerbeelden maken. Hier zijn we erg blij mee, zo kunnen we deze dag mooi in beeld brengen. 

Nieuwe bijdrage: Rob van Houten - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt