Hoorn Bezorgt

Heel Hoorn Helpt
Steun jouw lokale favoriete restaurant of winkel in deze zware tijden
  • Initiatiefnemer:
  • Ingediend:
    26 maart 2020
  • Weergaven:
    86192
Update

👉𝐇𝐨𝐨𝐫𝐧 𝐨𝐩𝐞𝐧𝐭 𝐠𝐫𝐨𝐨𝐭 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐰𝐚𝐫𝐞𝐧𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧𝐬 𝐜𝐨𝐫𝐨𝐧𝐚𝐜𝐫𝐢𝐬𝐢𝐬
Na de start van het succesvolle initiatief Hoorn Bezorgt van José Linders is er ontzettend veel gebeurd. Ruim 20.000 mensen bezochten deze bestelpagina met daarop ruim 80 lokale ondernemers. Ook voor ondernemers zijn het onzekere tijden. Inwoners moesten zoveel mogelijk thuis blijven, de horeca is gesloten en de winkels die nog open zijn ontvangen amper klanten. ondernemers zijn nu meer dan ooit afhankelijk geworden van online bestellingen. Niet iedere lokale ondernemer was hier op voorbereid.

Gelukkig zijn er mensen die inspiratie weten te halen uit deze bijzondere tijd. Ze komen met de beste ideeën en innovaties. De Gemeente Hoorn, OSH Hoorn, Hoornse Ondernemers Compagnie, HOF en Voor een mooie stad hebben de handen ineen geslagen en bouwen nu samen met ZZP’ers uit de stad een groot online warenhuis. Uitgangspunt is dat dit platform van de stad is en blijft door met elkaar af te spreken dat er nooit een commercieel verdienmodel geïntroduceerd zal worden. Doordat de krachten gebundeld worden kunnen ondernemers gratis aansluiten. Hoe mooi is dat!

Shop ook lokaal online op: https://warenhuishoorn.nl

Hoorn bezorgt

Alle horeca is tot en met 6 april gesloten. Een maatregel voor onze volksgezondheid waarmee we de ouderen en zwakkeren onder ons kunnen redden en verdere druk op de zorg kunnen besparen. Een harde klap voor de horeca met volle koelkasten en lege stoelen als gevolg. Ook de winkelstraten zijn leger. Gelukkig zijn er veel creatieve ondernemers die inmiddels aan huis bezorgen. Om hen een hart onder de riem te steken is het initiatief ‘Hoorn bezorgt’ gestart.

Wat kun jij doen?

Helaas geen koffie bij je favoriete koffietentje of die lekkere daghap.. Steun de lokale horeca en winkels door direct bij hen te bestellen. Zo hoeven zij geen commissie af te dragen aan bestelwebsites. Iedere euro kunnen ze nu hard gebruiken. Dit is je kans om hen te helpen.

Ook op deze pagina staan?

Vul dan dit formulier in.

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Welke lokale ondernemer steun jij?

Gerelateerde initiatieven