FaceMe

Een dans en educatie productie over social media in Hoorn
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Jort Faber
 • Ingediend:
  19 maart 2018
 • Weergaven:
  41570

Hallo Allemaal!

Ik ben Jort Faber 25 jaar, Horinees in bloed en nieren en ben sinds mijn afstuderen vorig jaar van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten gestart als fysiek kunstenaar met mijn eigen company. Na een half jaar bij verschillende organisaties binnen en buiten Nederland te hebben gedanst als performer wil ik met mijn eerste eigen productie starten in mijn oude hometown. Doormiddel van FaceMe wil ik Hoorn een kijkje geven achter de schermen bij het ontwikkelen van een productie voor theater en u meenemen in de kunstwereld.

Mijn Facebook profiel en ik leiden twee verschillende levens. Hoe hard ik het ook probeer, beide levens komen niet samen. Misschien is dat maar goed ook..

FaceMe

FaceMe volgt zeven internationale jongeren die zichzelf een weg proberen te banen door de leuke, inspirerende, absurde, bedrieglijke en ontvreemdende wereld van de hedendaagse social media om uw Like te veroveren. Gedreven door hun eigen obsessies proberen zij door middel van selfies, video’s en vlogs hun eigen plek te veroveren in de interactieve sociale wereld. Maar wat gaat er nou schuil achter deze drang om te posten? Wie zijn deze jonge sterren in hun dagelijks leven? Aan FaceMe word ondermeer een educatie traject gekoppeld waarin jongeren op een creatieve kunstzinnige manier onderwijzen over kunst, theater en het gebruik van social media.

Help je mee dit mogelijk te maken?

Doormiddel van facebook, een educatie traject voor middelbare scholen en een voorstelling in de Schouwburg het Park wil ik mezelf aan Hoorn voorstellen en presenteren. Steunt u mij hierin?

 • Doe een donatie via het landelijke crowdfundplatform Voor de Kunst
 • Bekijk de onderstaande ‘afvinklijst’ en kijk hoe je nog meer kunt bijdragen
 • En natuurlijk één van de belangrijkste dingen voor FaceMe is een grote hoeveelheid volgers en daar kunnen we jouw steun hard voor gebruiken!
  Like ons op Facebook en draag op die manier bij aan FaceMe!

 

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Wat hebben wij nodig om dit te kunnen realiseren?

Plant als Decor

Voor het Decor bij de try-out van FaceMe zijn wij opzoek naar een grote potplant die eenvoudig te verplaatsen is. We hebben dit alleen nodig bij de try-out in de schouwburg.

 

Nieuwe bijdrage: Hillie Faber - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Wereldkaart als decor

Voor het decor van FaceMe zijn wij opzoek naar een grote wereldkaart die we kunnen gebruiken in het theater. We hebben dit alleen nodig bij de try-out in de schouwburg.

 

Nieuwe bijdrage: Leendert - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Schouwburg voor FaceMe

Voor FaceMe zijn wij opzoek naar een schouwburg om de theater productie neer te zetten.

Nieuwe bijdrage: Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Repetitie ruimte

Om te repeteren en video's te maken is er een dansstudio nodig.

 

Nieuwe bijdrage: Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Dansers

Dansers voor de voorstelling van FaceMe.

Nieuwe bijdrage: Mirka Vlachou - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Camera en film ondersteuning

Een cameraman die FaceMe ondersteund in het filmen van lifestreams en creëren + editen van video materiaal voor de Facebook Performance

Nieuwe aanmelding: Max Koopstra - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt