Breng zwemplatform Bernhard terug naar Juliana

Ook Bernhard verdient een tweede kans. Help mee om het zwemplatform weer te herstellen.
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Jan Kollen
 • Ingediend:
  25 maart 2021
 • Weergaven:
  31657
Update: 1-4-2021

Dat ging vlot! Geweldig de 500 euro om het zwemplatform in ere te herstellen is bij elkaar verzameld. Veel inwoners hebben gedoneerd, bedankt hiervoor!
Als kers op de taart doneerde Slijs en Van Driel Waterwerken nog een extra bedrag waardoor er voor de komende periode ook genoeg geld is voor het onderhoud!❤

 

Een donkere dag..

In 2019 is op initiatief van Jan Kollen en met dank aan geweldige sponsoren een zwemplatform geplaatst in het Julianapark. Ook afgelopen zomer werd er veelvuldig dankbaar gebruik gemaakt van het platform. Helaas zijn er vorig jaar een aantal pretbedervers geweest die de trap van het platform moedwillig hebben vernield. Daarnaast ontbreken er ook een aantal onderdelen. Hierdoor moest het zwemplatform helaas vroegtijdig weggehaald worden omdat deze niet meer veilig was. Jan Kollen hoorde veel teleurgestelde geluiden van kinderen en jongeren en heeft besloten om zwemplatform ‘Bernhard’ een tweede maar ook laatste kans te geven.

Help mee en zamel geld in

Er is een boodschappenlijst aan materialen en uit te voeren reparaties gemaakt en met de hulp van het Leerwerkbedrijf Oostereiland komen de kosten neer op zo’n 500 euro. Laten we samen met iedereen in Hoorn dit weer voor elkaar boksen. Ook kinderen kunnen hieraan bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan statiegeldflessen verzamelen. Wil jij een donatie doen? Dit kan gemakkelijk via onderstaand tikkie. Het geld komt op de rekening van stichting Voor een mooie stad. Hiermee kunnen de reparaties uitgevoerd worden en worden de ontbrekende onderdelen besteld. Het platform zal ook nog meer ‘hufterproof’ gemaakt worden.

Kinderen en jongeren zijn enorm creatief en wij denken dat velen het leuk vinden om hier een bijdrage aan te leveren. Om de mooie initiatieven van iedereen uit te lichten, zouden we hier graag beeld en tekst van willen ontvangen. Dit mag gemaild worden naar: danielle@vooreenmooiestad.nl.

Laten we het zwemplatform deze keer met zijn allen heel houden, zo kan iedereen er nog lang plezier aan beleven! Het streven is om het eerste weekend van mei Bernhard weer te water te laten. Op deze manier kan iedereen de hele zomer en hopelijk nog vele jaren plezier van hebben!

Het opgehaalde bedrag zal 100% ten goede komen aan de reparatie van het zwemplatform. Mocht je zelf nou een keer rottigheid zien gebeuren? Schroom niet en meld dit dan.
Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Help mee en zamel geld in