Blues On Sunday Live in Hoorn

Inwoners kennis laten maken met live bluesmuziek in Hoorn
Update: 17-01-2020

Radio501 Blues on Sunday LIVE is 12 januari het 5de seizoen begonnen met een optreden van de Westfriese band Double U Bean. Alle bezoekers kregen bij binnenkomst een glas ‘bubbles’ om een toast uit te brengen op het nieuwe jaar en op het lustrumjubileum van Blues on Sunday. Wat een fantastische opkomst bij dit eerste concert in de jubileumeditie van Blues on Sunday.  De band  The blues is still alive and kickin! Zondag 16 februari 2020 staat de volgende editie gepland met powerbluesband Raymunda. Hulp is nog altijd van harte welkom.

Hulp gevraagd

Radio501 is een Hoorns Internet radiostation en had haar eerste officiële uitzending in maart 2009. De naam is ontleent aan het poortnummer 501 van de PC, waarvan de uitzending naar het Internet wordt gestuurd. Hun doel is om Blues in Hoorn en omgeving bekend te maken en te bevorderen. Radio 501 gaat in 2020 8 keer een live show opnemen op locatie in poppodium Manifesto. Met de titel ‘Blues on Sunday Live’ is iedereen welkom om kennis te maken met en te genieten van optredens van live Blues bands. Het eerste optreden staat gepland voor zondag 12 januari 2020 – 14:30 met West-Friesland’s meest aansprekende blues/rock act ‘Double U Bean’. Meer over ‘Blues on Sunday live’ en toegangskaartjes lees je op de website van Radio 501.

Over Radio 501

Rogier van Diesfeldt is de drijvende kracht achter Radio 501. Zelf presenteert hij ook regelmatig shows. “Het is geen lokale omroep, maar we houden ons wel bezig met de regio. Vanaf 2009 maken we al uitzendingen vanaf De Hoornse Stadsfeesten en ook over Pop Hoorn en Popronde Hoorn. Ook hebben we diverse seizoenen van Café Chantant en Lakeside Stories, beiden uit Hoorn, uitgezonden”. Radio501 is via Internet in heel Nederland te beluisteren en ook in de rest van de wereld. Hiervoor heeft Radio501 Nederlandstalige en Engelstalige uitzendingen.

De medewerkers van Radio501 houden de lokale en regionale muziek in de gaten en laten dat regelmatig horen in hun programma’s, waardoor de muzikanten zowel in de regio als in de rest van de Wereld zijn te horen. Radio501 is een stichting zonder winstoogmerk en heeft een team met alleen vrijwilligers en resideert in Hoorn.

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

BEACHFLAGS

Wie kan er 2 beachflags met voet voor buiten bij de deur sponsoren met daarop de tekst Radio501 Blues on Sunday en het bijbehorende logo?

Wat krijg je hiervoor terug?

Je eigen bedrijfslogo op de beachflag, een banner/logo op de onze website met een link naar eigen website. en het bedrijfslogo op de Flyers.

afgevinkt

Catering

Iedere zondag willen we zoutjes op tafel zetten en gefrituurde snacks ronddelen aan de bezoekers. Aan het eind van de middag krijgt de band een eenvoudige doch voedzame maaltijd aangeboden. Wie kan de benodigdheden aanleveren?

Wat krijg je hiervoor terug?
Een banner/logo op de onze website met een link naar eigen website.  Het bedrijfslogo op de flyers. Een bedrijfslogo op roll-up banner bij de toegangsdeur van Blues on Sunday LIVE en een vermelding in het radioprogramma.

afgevinkt

Locatie

Een geschikte locatie om deze activiteit in Hoorn te organiseren gezocht.

Nieuwe bijdrage: Manifesto - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Video-opname

Van het concert van de bluesbands willen we video-opname hebben. Tijdens de show wordt er gebruik gemaakt van professioneel licht en geluid. Bij het editen van de video kan gebruik gemaakt worden van het originele geluid van de geluidstafel

Nieuwe bijdrage: Frans de Haan - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Glaasje 'bubbels' zondag 12 januari

Tijdens de eerste Radio501 Blues on Sunday in januari 2020 willen we alle bezoekers een glaasje bubbels aanbieden om bij het begin van het concert gezamenlijk een toast uit te brengen op het nieuwe jaar. Hiervoor zoeken wij een sponsor die glazen en "bubbels" kan verzorgen.

afgevinkt