Adoe Adoe feest met live Indo rock band: Hot News!

Laat de snaren trillen en de gitaren gillen en kom op ons Adoe Adoe feestje.
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Franklin Bieri
 • Ingediend:
  26 februari 2019
 • Weergaven:
  40691

Adoe Adoe Acara

Na de succesvolle eerste editie in de Oosterkerk in April, komt er een vervolg op maandag 15 juli 2019 in Het Huis Verloren. Aanvang: 14:00 voor meer informatie bekijk de flyer.

Gouden eeuw meets Indo Rock

Mijn naam is Franklin Bieri. Je kent mij misschien van vrijwilligerswerk bij Stichting Netwerk, Stichting Oosterkerk, De Halve Maen en zo nog een paar dingen die ik doe. Mensen vragen weleens hoe kom je aan al die tijd? Maar ja om nou thuis te gaan zitten.. met je armen over elkaar dat is niets voor mij… Ik hou ervan om bezig te zijn en mij in te zetten voor de stad. Ik vond het nu tijd voor een echt Indo feest! In het jaar van de Gouden Eeuw mag dit toch niet ontbreken? Iedereen is welkom! Jiven op alle goede muziek van toen met heerlijke indische hapjes.

Adoe adoe is een feestje voor indo’s en belanda’s. Kom Jiven in de Oosterkerk Hoorn

Welke Indo of blanda(Hollander) kent de authentieke Indo Rock band Hot News nog? Populair in de vroegere jaren 50 & 60!  Zondagmiddag 7 april komt deze band optreden in de Oosterkerk! Van 14.00 tot 18.00 uur komt jong en oud samen om lekker te eten, te dansen en je senang te voelen. Kom jij ook genieten van de mooie klanken of doe je stiekem ook een dansje op de dansvloer? Kaarten zijn te bestellen via: http://www.oosterkerkhoorn.nl/ of https://www.podiumplein.nl/ maar ook contant te halen en te betalen bij: Oosterkerk, Grote Oost 58 te Hoorn (op dinsdagochtenden tussen 9 en 12.00 uur) De kaarten kosten in de voorverkoop €15,-  inclusief een aantal heerlijke Indische hapjes!

De kaarten zijn ook aan de zaal verkrijgbaar (€ 17.50) ; zaal open om 13.30 uur. Bestel dus tijdig als je dit Indo rock festijn niet wil missen.

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Hobby videograaf

Maak jij geregeld in je vrije tijd een video? En vind jij het leuk om mij te helpen door deze middag vast te leggen in een filmpje? Dat zou geweldig zijn! Zo kunnen we er samen een mooie herinnering van maken. Wat krijg je ervoor terug? Een super leuke middag en je 2 gratis toegangskaarten voor je vrienden. 

Nieuwe bijdrage: vrienden van Franklin - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt