jouw idee

Loop jij ook rond met een idee voor een mooie stad? Deel het met de stad, wij helpen je graag!

Geen enkel idee is een gek idee

Durf groot te denken, sta open voor de mogelijkheden en stuur je idee in als je ook maar het vermoeden hebt dat het toegevoegde waarde heeft voor de stad. Het team van Voor een mooie stad is er om het jou makkelijker te maken. We geven je graag tips om je plan te verfijnen. Natuurlijk krijg je een eigen pagina en kun jij je idee presenteren, met als doel je stadsgenoten enthousiast te maken.

Hulp uit de stad

Ieder initiatief heeft andere voorbereidingen en middelen nodig. Soms heb je stadsmakers nodig die je een handje kunnen helpen, middelen van bedrijven of een vergunning van de gemeente. Op ons platform kun presenteren wat nodig is voor de realisatie van jouw initiatief. Via een persbericht in lokale media, onze Facebookpagina, Instagram account en e-mail update doen we een oproep voor hulp aan de stad. We helpen je ook door gebruik te maken van ons netwerk, dat iedere dag weer een beetje groter wordt.

Goed om te weten

Het is en blijft jouw idee. Wij willen je uiteraard helpen, maar uiteindelijk doe je het zelf samen met behulpzame stadsmakers. Aan onze hulp zitten geen kosten verbonden. Wij kunnen kosteloos en belangeloos helpen, doordat we ondersteuning krijgen van de Gemeente Hoorn.

Jouw idee insturen

Gebruik het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Dan we spreken we hoe we jouw idee verder kunnen brengen. Je kunt ons ook bereiken tijdens kantooruren via 06 143 55 574.