Warenhuis Hoorn

Help mee bouwen aan het grootste lokale Warenhuis

Over het Warenhuis

Tijdens de lockdown in maart was onze stad door de coronacrisis ineens leeg en werden we afhankelijker van online diensten. De komst van een Hoorns online warenhuis kwam dankzij het initiatief ‘Hoorn Bezorgt’ van José Linders en de coronamaatregelen in een ongekende stroomversnelling. Binnen no-time werd er met hulp van vele ZZP’ers, vrijwilligers en ondernemers een gezamenlijk online platform gebouwd. Inmiddels is er door de ondernemers zelf een coöperatie opgericht en zijn ze nu samen eigenaar van een prachtig platform dat zich nog vele jaren gaat inzetten om de lokale economie te versterken. Daarbij is hulp vanuit de stad zeer welkom.

Help onze lokale winkeliers

Het succes van het Warenhuis is zeker ook te danken aan de inzet van vrijwilligers! Vrijwillige bezorgers en inpakkers zorgen ervoor dat bestellingen gratis verzonden kunnen worden. Door de kerstdrukte is de vraag groter geworden, daarom kunnen we jouw hulp hard gebruiken. Voor eenmalig, vaker, van een paar uurtjes per week tot hoeveel je leuk vindt. Kijk hieronder voor de hulpvragen en meld je ook gezellig aan!

Ook meehelpen door lokaal te shoppen

Thuisbezorgd, Bol.com, Zalando, Amazon, AliExpress. We doen er allemaal bewust of onbewust aan mee. Het zijn zeer aantrekkelijke platformen voor de koper, maar ook een doodsteek voor de lokale ondernemer. Voor het behoud van onze mooie stad zal dit moeten veranderen. De lokale ondernemer kan iedere euro namelijk veel harder gebruiken. Denk daaraan als je iets nodig hebt. Het rondje stad kun je in Warenhuis Hoorn ook digitaal maken. Met het gemak van online shoppen kun je genieten van lokale producten die dezelfde dag gratis worden bezorgd. Fijn als je geen tijd hebt of de deur niet uit kan of wilt. Dat is toch echt wel heel bijzonder en de kracht van Warenhuis Hoorn. Koop ook lokaal en maak zo jouw stad steeds een stukje mooier.

 

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel jouw mening

*

Deel dit initiatief

Wat is er nodig om dit initiatief te realiseren?

Bezorgers

Kom jij het team helpen? Zo maak je vele mensen blij met een pakketje én steun je de lokale ondernemers. Je bepaalt zelf hoe je inzetbaar bent door wekelijks je beschikbaarheid door te geven en ontvangt een km-vergoeding.
Nieuwe aanmelding: Mireille - Bekijk alle aanmeldingen
nog 7 te gaan
13/20 aangemeld

Iemand die handig is met data/techniek

Veel ondernemers hebben al een eigen webshop en hebben daar hun handen vol aan. Met een datakoppeling kunnen we alle producten met voorraadgegevens automatisch overnemen in het Warenhuis. Het inrichten van deze koppelingen vraagt wat technische kennis en tijd. Ben jij handig met data of technisch aangelegd en vind jij het leuk om meer over datakoppelingen te leren? Kom ons dan helpen!

nog 2 te gaan
0/2 aangemeld

Inpakkers

In de eerste week van december gaan we de kerstpakketten inpakken. We kunnen gebruik maken van een verwarmde locatie bij Karsten Tenten. Met ruim 2.000 kerstpakketten kunnen we wel wat handjes gebruiken. Heb jij tijd om begin december te komen helpen?
Nieuwe aanmelding: Rogier Roosje - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt