Wakeboard/Waterski baan

Inzending initiatievenmarkt 2019
 • Eigenaar idee:
  Guido
 • Ingediend:
  30 oktober 2019
 • Weergaven:
  30319
 • Stemmen:
  27
Update: 11-11-2019

Dit initiatief gaat niet door naar de Initiatievenmarkt. Het is een mooi initiatief voor de watersport in Hoorn. Vanuit het gemeentelijk beleid zijn er echter geen belemmeringen. De locatie is particulier eigendom (Ooms Bouw en Ontwikkeling), niet van de gemeente. Het ligt dus voor de hand om met de eigenaar afspraken te maken. De gemeenteraad kan dus geen rol spelen bij de realisatie van dit initiatief. Wat betreft een watersportcentrum: ook hierin kan de raad geen rol spelen. Het is aan ondernemers zelf om een watersportcentrum te starten.

Zoveel water rondom Hoorn, het zou geweldig zijn als er een watersport centrum komt waar je gave sporten kunt doen. Voor veel mensen is het niet haalbaar om een boot te betalen. Een waterski/wakeboard baan zou een perfecte optie zijn om iedereen met deze leuke sport in aanmerking te laten komen.
Dit zal veel dagjes mensen en ook toeristen trekken, die wellicht daarna een hapje gaan eten in de stad.
Er zijn al een aantal plekken waar het naar mijn inziens zou kunnen:
* Marina Haven nabij Oranje Buiten en de Baai, zie foto.
* Nieuwe stadsstrand

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel jouw mening

*

Alle reacties

Mike

2023-03-23 01:08:45

Ik ben voor Ik ben voor
👍

Jim

2019-11-01 20:40:32

Ik ben voor Ik ben voor
Super idee! Hoorn leent zich uitstekend voor (meer) watersport activiteiten en attracties, zo'n baan zou een mooie aanvulling zijn!

Kevin

2019-11-01 19:26:00

Ik ben voor Ik ben voor
Marina haven is het meest ideaal vanwege de strekdam. Hoornsche Hop is open water dus veel golfslag en als je in de winter pech hebt: kruiend ijs wat de masten omver trekt. Heb nog een hele waslijst aan voordelen en nadelen, maar voorstander ben ik zeker!

Thomas

2019-10-30 19:14:55

Ik ben voor Ik ben voor
Mooi idee, wat veel mensen zou lokken naar hoorn

Deel dit initiatief