Twinkel in de Winkel

Winkelen krijgt een extra dimensie met onverwachte optredens tijdens de koopzondag van 22 december
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Herberg Hoorn
 • Ingediend:
  3 oktober 2019
 • Weergaven:
  41688

Herberg Hoorn organiseert

In de decembermaand organiseert Herberg Hoorn ‘Twinkel in de Winkel’ tijdens de superkoopzondag op 22 december. Het idee is dat je tijdens het doen van je kerstinkopen in de binnenstad, allerlei talent uit West-Friesland ontmoet. Zo kun je op onverwachte plekken optredens tegenkomen van bijvoorbeeld singer-songwriters, bandjes, theatertalenten of dansgroepen.

Herberg Hoorn is een stichting die in de feestelijke decembermaand onze stad laat stralen met allerlei activiteiten die in het teken staan van ontmoeten.

Doe mee

Om dit initiatief mogelijk te maken zijn er twee zaken nodig, namelijk pandeigenaren en winkeliers die een stukje ruimte beschikbaar stellen voor de optredens en natuurlijk de artiesten die een leuk optreden kunnen verzorgen. Meld je voor 22 november aan. Minimaal 10 locaties moeten gevuld worden, maar we hopen op meer!

 

 

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

LOCATIES

Laat talent schitteren in jouw winkel. We zijn op zoek naar onverwachte locaties waar ruimte is voor een klein optreden van een artiest. Denk aan een zanger, kleine band of bijvoorbeeld een dansgroep. In overleg wordt er één artiest of groep gekoppeld die het beste bij jouw ruimte past. Uiteraard zorg je voor en help je de artiest(en) waar nodig. Meld je locatie aan en zorg zo samen voor een gezellige bruisende binnenstad. Heb je zelf al een artiest op het oog? Tip hem of haar dan.
Nieuwe aanmelding: Selma van der Ark - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Talent

We zijn op zoek naar iedereen die het leuk vindt om een aantal korte optredens te verzorgen op één van de locaties in de binnenstad. Muzikant, band, koor, danser of illusionist, iedereen is welkom. De winkelier zal goed voor jullie zorgen en samen bepalen jullie hoevaak en wanneer de optredens plaatsvinden. Na 30 november ontvang je bericht en in overleg wordt je gekoppeld aan een locatie.

Nieuwe aanmelding: Linda van Baar - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt