Sluit je aan bij de honderd van Hoorn

Vrijwilligerspunt zoekt vrijwilligers voor mensen met dementie. Sluit je aan en maak het verschil. Kom bij de honderd van Hoorn!
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Vrijwilligerspunt
 • Ingediend:
  25 april 2018
 • Weergaven:
  34567

Het doel

In één jaar tijd honderd vrijwilligers werven voor mensen met dementie in Hoorn. Dat is het nieuwe project van Vrijwilligerspunt en partners. Wil jij iemand met dementie in jouw buurt helpen? Dan kun je meedoen met de Honderd van Hoorn.

Als één van de Honderd van Hoorn

Help je iemand in Hoorn die vergeetachtig of dement is. Je kunt iemand thuis bezoeken en samen een kopje koffie drinken, een wandeling maken, boodschappen doen of koken. Ook kun je helpen in een woonzorgcentrum. Daar vragen ze begeleiders bij het puzzelen, sporten of zingen. Uiteraard zijn er nog veel andere opties. Je bepaalt zelf hoeveel uur je je inzet.

Door jouw aandacht en hulp

Maak jij iemand met dementie in jouw omgeving gelukkiger en geef jij een adempauze aan de familie van iemand met dementie. Na je aanmelding bespreek je met Vrijwilligerspunt hoe en waar je je het liefste wilt inzetten. Als je nog geen ervaring hebt met de doelgroep, maar wel interesse hebt in de Honderd van Hoorn, is het mogelijk om een gratis training te volgen.

Voor meer informatie kun je ook terecht op www.vrijwilligerspunt.com

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Word 1 van de 100

Wij zoeken geduldige en gemotiveerde mensen die graag iemand met dementie willen helpen. Het is handig als je bekend bent met de problematiek rond dementie. Heb je geen ervaring, maar ben je wel geïnteresseerd? Dan kun je een (gratis) training volgen voordat je aan de slag gaat.

Wat krijg je ervoor terug? Veel dank van de mensen die jij helpt. Daarnaast bied Vrijwilligerspunt vele cursussen aan, uiteraard mag ook jij je kennis daar verbreden.

Nieuwe aanmelding: vrijwilligerspunt - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Flyers verspreiden in Risdam-Zuid

Om nog meer aandacht te geven aan dit mooie initiatief willen we graag flyers verspreiden. We zoeken 10 mensen die op zaterdag 26 mei willen flyeren in de Risdam-Zuid (en eventueel bij genoeg mensen ook Risdam-Noord).
We zullen om 9.30 verzamelen in de Huesmolen en iedereen krijgt folders en een plattegrond. Het flyeren duurt ongeveer 3 uur, per persoon. Samen gaan we er een gezellige dag van maken! Heerlijke koeken en wat drinken word uiteraard verzorgd.

Nieuwe aanmelding: vrijwilligerspunt - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt