Sepehr’s ode aan Hoorn: ‘The One’

Ontwerper Sepehr Maghsoudi viert jubileum met een couture-art-design event in het oude stadhuis in de binnenstad.
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Sepehr Maghsoudi
 • Ingediend:
  19 september 2018
 • Weergaven:
  43726

Ode aan Hoorn

We mogen in Hoorn trots zijn op mode ontwerper Sepehr Maghsoudi. In de afgelopen 10 jaar heeft hij al veel bereikt met vele fashion shows in Amsterdam en afgelopen jaar zelfs in de mode hoofdstad Parijs. Hoorn is altijd zijn thuisbasis gebleven omdat hij simpelweg verknocht is aan deze stad. In “Sepehrland” op de Muntstraat staat het atelier met conceptstore. “Mogen creëren voelt als een voorrecht. Met mijn creaties wil ik mensen blij maken. Zie het als mijn bijdrage aan een betere wereld.”, aldus Sepehr.

Het 10 jarig jubileum is voor Sepehr hét moment voor een ode aan Hoorn en al haar inwoners. Daarom organiseert hij een inspirerend design event speciaal voor alle inwoners van deze mooie stad. Op zaterdag 13 oktober 2018 presenteert hij zijn nieuwe collectie “The One” in het oude stadhuis de Statenpoort. Maar deze collectie mist nog een laatste design, daarom roept Sepehr de stad op om samen het laatste design af te maken. Doe mee en laat je inspireren!

‘The One’

Zelf toont Sepehr die dag zijn interpretatie van ‘The One’. Maar wie of wat is ‘The One’ voor jou? Vanuit deze gedachte mag ieder die dat wil, creatief aan de slag. Samen maken we het laatste design van de collectie af. De benodigde materialen liggen hiervoor klaar. Dit design wordt vervolgens een maand lang tentoongesteld en daarna geveild ten bate van een goed doel. Bezoekers hebben de keuze uit drie goede doelen om op te stemmen. De opbrengst van de veiling gaat naar het goede doel met de meeste stemmen. De drie goede doelen zijn: Leergeld West-Friesland, Vluchtelingenwerk Hoorn en Het vergeten kind.

Help mee!

Sepehr vraagt jullie hulp om dit speciale event samen mogelijk te maken. De Gemeente Hoorn steunt dit project en heeft ook de mogelijkheid geboden om de Statenpoort als locatie te gebruiken. Er zijn nog een aantal zaken waar hulp meer dan welkom is. Bekijk de lijst en kijk of jij misschien kunt bijdragen.

 

 

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Versierder

Er staat nog 1 design klaar om versierd te worden , wie wil mag helpen. Sepehr heeft allerhande mooie kralen en stenen klaargelegd waarmee dit design mag worden afgemaakt. Meld je aan! Dit laatste design van de collectie wordt dus een gezamenlijk kunstwerk, dat na het evenement een maand lang tentoongesteld wordt en vervolgens geveild voor het goede doel.

Nieuwe bijdrage: Jenneke Spijkstra - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Vrijwilligers

Sepehr zoekt nog 5 vrijwilligers die willen helpen tijdens dit event. Er zijn diverse rollen mogelijk in overleg. Help mee en word onderdeel van dit unieke event!    
Nieuwe aanmelding: Vrijwilligerspunt - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Catering crew

Het event wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers die hard werken. Welke partij vindt het leuk om deze harde werkers (ongeveer 50 stuks) te voorzien in catering? Wat krijg je hiervoor terug? Natuurlijk ben je van harte welkom als \'VIP\' tijdens het evenement. Daarnaast wordt jouw bedrijfsnaam natuurlijk meegenomen in alle uitingen voor, tijdens en na het event.
Nieuwe bijdrage: la Bottega del Gusto - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Verlichting modeshow

Voor een goede modeshow is goed licht nodig. Wie kan ons helpen aan 6 tot 8 grote professionele spots om de catwalk te verlichten? Wat krijg je hiervoor terug? Natuurlijk ben je van harte welkom als \'VIP\' tijdens het evenement. Daarnaast wordt jouw bedrijfsnaam natuurlijk meegenomen in alle uitingen voor, tijdens en na het event.  
Nieuwe bijdrage: J & P Sound and Entertainment - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Rode loper

Een rode loper zou de show helemaal compleet maken. De designs komen dan nog beter tot hun recht. Wie kan ons helpen? Liefst zo lang mogelijk loper. Wat krijg je hiervoor terug? Natuurlijk ben je van harte welkom als \\\'VIP\\\' tijdens het evenement. Daarnaast wordt jouw bedrijfsnaam meegenomen in alle uitingen voor, tijdens en na het event.
Nieuwe bijdrage: Successful Party - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Live muziek

Wie helpt Sepehr met het verzorgen van profesioneel geluid en live muziek?
Nieuwe bijdrage: J&P Sound and Entertainment - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Drukwerk

Welke drukker helpt Sepehr met een aantal flyers en posters voor de promotie van dit mooie event?

Nieuwe bijdrage: Van Vliet Printing - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Locatie

Sepehr zoekt een mooie centrale locatie in Hoorn die geschikt is voor het geven mode-shows op zaterdag 13 oktober. 

Nieuwe bijdrage: Gemeente Hoorn - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt