Samen sterk tegen corona

Heel Hoorn Helpt
Een initiatief dat moet gaan zorgen voor positiviteit en verbroedering in deze onzekere tijd.
  • Initiatiefnemer:
  • Ingediend:
    1 april 2020
  • Weergaven:
    38162

Een initiatief dat moet gaan zorgen voor positiviteit en verbroedering in deze onzekere tijd. Kun je wat voor iemand betekenen of kun je juist wel wat hulp gebruiken? Laat het aan je buurtgenoten weten.

Waarom deze poster gebruiken?

We kunnen er niet meer onderuit, het Coronavirus grijpt nog steeds om zich heen. Door de regering is er een aantal drastische maatregelen genomen om te voorkomen dat het virus zich in rap tempo verder verspreidt. Maatregelen die nodig zijn om samen de strijd tegen Corona aan te gaan.

Hoe het virus zich verder gaat ontwikkelen is voor iedereen onduidelijk. Omdat in een onzekere tijd als deze positiviteit in de vorm van een vriendelijke daad veel kan betekenen, is het Samen Sterk Tegen Corona initiatief gestart. Dit initiatief houdt in dat we laten zien dat we samen de strijd tegen Corona aangaan, dat we er voor elkaar zijn, ofwel: samen sterk staan. Een stukje verbroedering door te laten blijken dat je klaar staat voor je buurman of buurvrouw die misschien wel wat hulp kan gebruiken. Een boodschapje, de hond uitlaten, het posten van een brief of gewoon even een beetje aanspraak. Iets kleins kan voor iemand namelijk iets heel groots betekenen.

De basis van het initiatief is een grote A3 formaat poster. Deze speciale ‘Samen Sterk Tegen Corona’ poster kent twee kanten. De ene zijde van de poster laat zien dat men hulp aanbiedt voor degenen die het nodig hebben, de andere zijde communiceert juist dat men wel wat hulp kan gebruiken. Omdat het RIVM nadrukkelijk heeft aangegeven sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden, kan men een telefoonnummer invullen op de poster waarop men bereikt kan worden. Zo kan telefonisch worden besproken wat de wensen zijn.

Laat zien dat je meedoet in de strijd tegen Corona. De ‘Samen Sterk Tegen Corona’ poster bestel je (voor jezelf of voor jouw naaste) helemaal gratis.

Check onze Facebook voor de laatste updates!

 

Wil je helpen met dit initiatief?

Dit initiatief is opgezet door DWCPRINT BV, een drukkerij uit Groningen. Op dit moment draaien we zelf op voor de kosten, maar we zijn nog op zoek naar partners! Wil je de posters in jouw buurt verspreiden? Wij hebben posters voor je klaar liggen. Je kan contact opnemen met Martijn ten Pas op het telefoonnummer 088-3388575 (07.00 – 22.00) of mail naar info@samensterktegencorona.nl

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel jouw mening

*

Deel dit initiatief

Wat is er nodig om dit initiatief te realiseren?