Rock ’n Roll Festival Hoorn 2022

cultureelsociaal
Het is alles Rock n Roll wat de klok slaat!
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Rock 'n Roll Festival Hoorn
 • Ingediend:
  23 maart 2022
 • Weergaven:
  24436
 • Voorstanders:
  1

Het is Rock and Roll wat de klok slaat.

Op zondag 29 mei 2022 kan iedereen weer gratis komen genieten van onvervalste Rock’n’Roll muziek én dans. Na 2 jaar van afwezigheid kunnen de Blue Suede Shoes weer uit de kast en gaan de voetjes weer van de vloer. Graaf je petticoat en witte sokjes onderuit de kast en breng je haren in shape met je brylcréme. We gaan er met z’n allen een mooie editie van maken maar dat kunnen en willen we natuurlijk niet alleen doen. Daar hebben we jullie hulp als inwoners en ondernemers hard bij nodig! Het festival vindt plaats tijdens de Superkoopzondag in de binnenstad van Hoorn dus bijna alle winkels zijn dan ook open. Laat ons weten hoe je hier aan wilt bijdragen! Het volledige festival wordt georganiseerd en gedragen door vrijwilligers.

Wat kun je verwachten?

In maar liefst 17 cafés in de binnenstad en de haven van Hoorn zullen verschillende bandjes optreden. Het programma zullen wij later met jullie delen. Met de organisatie willen wij het festival nog aantrekkelijker maken. Wij hebben zelf ideeën maar niemands idee mag verloren gaan!

Help ook mee

Draag jij het festival een warm hart toe en wil je je daarvoor inzetten? Dan zijn we op zoek naar jou! Kijk hoe jij je bijdrage kan leveren aan het festival!

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Stadsmakers en organisatietalenten die willen helpen

Ben jij een organisatietalent en wil je ons helpen met de voorbereidingen van dit super toffe evenement? Ben je goed met social media of kun je onze site onderhouden? Daar zouden we superblij mee zijn, wij zijn daar zelf niet zo goed in :) Ook zoeken we gastvrouwen en -heren die verantwoordelijk zijn voor een aantal locaties voor vragen van bands en als aanspreekpunt voor de café's tijdens het evenement. Daarvoor ontvang je 10 muntjes voor de afterparty.
Nieuwe aanmelding: Machteld - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Materiaalsponsoren

We zoeken sponsoren die ons kunnen helpen aan sandwichborden, deze worden op de festivaldag zelf geplaatst in de stad. Ook zouden we het leuk vinden om in een busje of een elektrische fiets door de stad te laten gaan van waaruit een DJ heerlijke Rock n Roll muziek kan draaien op verschillende plekken in de stad. Heb je zelf een ander leuk idee waarvan je denkt dat dit past bij ons festival? Wij staan overal voor open!  
Nieuwe bijdrage: J&P Sound and Entertainment - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Ideeën voor nevenactiviteiten tijdens het festival!

Heb jij een leuk idee voor iets wat niet mag missen op deze dag? Of ben jij of ken jij iemand die absoluut met zijn of haar spullen op dit festival aanwezig moet zijn dan komen we graag met jou in contact! We zijn nog op zoek naar toevoegingen die het festival nog leuker maken, zoals bijvoorbeeld een suikerspinkraam, popcornstand of een kapper voor echte vetkuiven en opgestoken haar.
Nieuwe bijdrage: Bart Huisman - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Rock 'n Roll DJ

We zoeken een enthousiaste Rock n Roll DJ ( liefst met eigen apparatuur ) voor het draaien van de lekkerste Rock 'n Roll muziek op onze electrische fiets of in onze DJ bus. Enthousiaster publiek krijg je bijna niet. Consumpties worden geregeld.
Nieuwe bijdrage: Edwin den Ridder via Dutch Swing Dance Cats - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt