Ouderen zoeken hulp in de tuin

Heel Hoorn Helpt
Door je groene vingers uit de mouwen te steken word jij de zonnestraal van de dag!

Hulp nodig in de tuin.

De lente is in volle gang en we willen naar buiten! Veel ouderen hebben een tuintje waar ze graag in vertoeven om de zonnestralen op te pikken en zo toch even lekker buiten te zijn. Deze moet alleen nog even voorjaarsklaar gemaakt worden. Helaas lukt niet iedereen dit zelf.  Normaal zijn er vrijwilligers die deze mensen helpen met de tuin. Veel van deze mensen vallen in de risico groep en kunnen daarom niet hun groene vingers uit de mouwen steken.

Hoe kun jij helpen?

Voordat de meubeltjes weer neergezet kunnen worden, moet er dus gesnoeid worden, oud blad verzameld en een flinke bezem door de tuin. Misschien zelfs een paar gezellige perkplantjes geplant worden. Wil jij hun zonnestraal van de dag zijn door even te helpen?

Zonnestraal van de dag

Wil jij iemand helpen door een paar uur/dagdeel je groene vingers uit de mouwen te steken? Meld je dan hieronder aan! Dit is in samenwerking met Wonen Plus Hoorn. Wanneer je reageert, zullen zij de verdere match verzorgen. Zij zullen er ook voor zorgen dat de match dichtbij je eigen wijk zal zijn. We vragen dan ook je toestemming om je gegevens aan hen te verstrekken.

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Tuinhulp

Wil jij een paar uurtjes helpen? Geweldig! Zet bij je aanmelding je postcode in de opmerking dan is de match dichtbij zo gemaakt.
Nieuwe aanmelding: Jessica - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt