Openbaar toilet en omkleedmogelijkheid

 • Eigenaar idee:
  Hans Kroese, Fred Barger, Nancy IJlstra, Manu Lore de Jong, Susanna Bakker,
 • Ingediend:
  2 september 2020
 • Weergaven:
  30368
 • Stemmen:
  64

Hans Kroese

Halverwege het strand is een kleine horecavoorziening gepland. Deze voorziening wil ik graag combineren met een bemand openbaar toilet voor dames en heren waar je tegen een kleine vergoeding van een fris toilet gebruik kunt maken. Kompleet met tafel om kinderen die luiers dragen te verschonen door vader of moeder.

Fred Barger

Er zou fitness apparatuur worden geplaatst.
Voldoende toiletgebouwen met gelegenheid water te tappen en buiten te douchen.
Op diverse plaatsen voldoende afvalbakken plaatsen en deze regelmatig te legen.

Nancy IJlstra

Graag toiletten zou mooi zijn als je moet hahaha

Manu Lore de Jong

Mijn broer en ik moeten heel vaak naar de wc als we gaan zwemmen in het Markermeer. Dan moeten we weer naar huis. Daarom zouden we graag èèn of meerdere wc’s op het strand willen hebben, zodat we lekker lang kunnen blijven 🙂

Susanna Bakker

Ik weet dat het niet afgeschermd kunnen omkleden heel wat mensen ervan weerhoudt om naar een zwemplek te gaan. Daarom lijkt het mij waardevol om kleedhokjes te hebben. Dit is mijns inziens van grote meerwaarde voor een recreatiepark.

Ik kan me voorstellen dat deze omkleedgelegenheden doelwit kunnen zijn van vandalisme. Daarom kunnen ze misschien het beste bij een horecagelegenheid (Ik ben grote voorstander van een strandpaviljoen!) gesitueerd worden en afsluitbaar zijn. Dan kunnen deze op momenten met weinig toezicht worden afgesloten.

 

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel jouw mening

*

Alle reacties

klaas bisschop

2020-11-21 18:34:44

Ik ben voor Ik ben voor
Veel hufterproof sanitaire voorzieningen, voor mensen EN voor dieren, naast strikte handhaving d.m.v. het inzetten van echte mensen. Dit laatste is ook nog eens goed i.v.m. de werkloosheid.

Marianne

2020-09-11 18:23:01

Ik ben voor Ik ben voor
Genoeg Toiletten is nodig op een strand . Toilet dame of heer, die de boel hygiënisch schoon houdt is wat mij betreft een must! Dat wil ook wel voor betalen. Maar ik wil niets betalen als het niet schoongehouden wordt.

A

2020-09-08 16:26:57

Ik ben voor Ik ben voor
Ik stem voor een openbare gratis wc, maar dat deze ook kindvriendelijk zijn en schoon. Betalen voor een wc is NIET handig ik ga geen losgeld meenemen naar een strand met 5 kids dan draag ik 10kilo aan alleen geld bij me.

Deel dit initiatief