Naaktrecreatie

 • Eigenaar idee:
  A. van Reijsen, H.A.M. Kok, Caspar Velthuis
 • Ingediend:
  1 september 2020
 • Weergaven:
  30283
 • Stemmen:
  59

A. van Reijsen

West-Friesland heeft een behoorlijk lange kustlijn, maar nergens langs deze kust is een officieel naaktstrand te vinden.
Het Hoornse Stadsstrand biedt hiervoor een ideale mogelijkheid, door bv het achterste gedeelte te bestemmen voor naaktrecreatie. Indien gewenst kan dit goed afgeschermd worden van het geklede gedeelte door uitgekiende bossages, duintanden en bomen.

H.A.M. Kok

Ik zou heel erg blij worden als er een deel zou zijn om naakt te recreëren. Ik mis dit heel erg in Hoorn. En ja, dat mag best in het uiterste hoekje zijn.

Caspar Velthuis

Het strand is erg uitgerekt en er is vast ook wel een stuk over voor naakt recreatie
Er is in Hoorn en omgeving geen plaats voor
Het zou erg mooi zijn als Hoorn daar ook plaats voor vrij maakt en dat de naturist niet meer zo ver van huis hoeft om naakt te recreëren
Dit is wel een serieuze wens en niet alleen van mij
Groet caspar velthuis

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel jouw mening

*

Alle reacties

Alex

2021-08-06 00:32:43

Ik ben voor Ik ben voor
Voor. Niet meer met de auto naar de Noordzee. Tussen Galgenbocht en gemaal bij Scharwoude ligt tussen de nieuwe vooroever en Westerdijk een groot meer; Het strand ligt daar ver weg van de bebouwing. Er komt alleen een fietspad. Prima plek. Gem. Hoorn: doe ook iets voor deze grote groep recreanten.

nelleke zwager

2020-10-20 17:41:11

Ik ben nog niet voor Ik ben nog niet voor
in west friesland ergens ja. ik weet niet of het bij het drukke hoorn moet zijn. het trekt dan ook weer foute figuren. Die het niet snappen en ons gaan lastig vallen. Ergens bij Schellinkhout of Schardam, zou dat niet beter zijn?

Deel dit initiatief