Live Sessions Hoorn

cultureel
Geef een podium aan lokale muzikanten op een unieke historische locatie in Hoorn
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Amber Linsey
 • Ingediend:
  20 juni 2024
 • Weergaven:
  1257

Lokaal muzikaal talent

Mijn naam is Amber Linsey (28) en ik ben geboren en getogen in Hoorn. Samen met filmmaker Dion Swart (Van Hoorn Zeggen) zou ik graag opnames maken van lokaal muzikaal talent op een historische locatie in Hoorn. Het is mijn missie om verbinding te creëren tussen de inwoners van Hoorn door middel van muziek. Daarom zou ik graag muzikanten via deze weg een podium willen bieden!

Live op een historische locatie

Zo kwam ik op het idee van de Live Sessions: een intieme akoestische sessie van een of twee muzikanten, zonder publiek, op een unieke historische openbare locatie in Hoorn. De sessie wordt live in de open lucht opgenomen. Het doel is om lokaal talent in de spotlight te zetten en dat te combineren in een historische setting van onze mooie stad.

Ik heb een soortgelijke samenwerking gedaan met iemand die dergelijke live sessies internationaal doet, en het viel mij op dat we zoiets in Hoorn nog niet hebben. Dit heeft mij geïnspireerd om kleinschalig iets soortgelijks op te zetten.

Bied een locatie aan of meld je aan als muzikant

Ik ben benieuwd of er muzikaal talent in Hoorn is dat gebruik wilt maken van het online podium via Van Hoorn Zeggen. Daarnaast zoek ik bijzondere historische locaties in Hoorn om filmopnamen te maken, denk aan de binnentuinen, de kerken.

Meld je aan als muzikant, of bied een locatie aan onderaan de pagina. Laat vooral een bericht achter in de comments als je een muzikant kent die dit leuk zou vinden, of een suggestie hebt voor een locatie.

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel jouw mening

*

Deel dit initiatief

Wat is er nodig om dit initiatief te realiseren?

Deelnemer_voor_een_mooie_stad

Lokale muzikant (periode juli-aug)

Ben jij een solo-muzikant of duo uit Hoorn die graag een intieme akoestische live sessie wilt spelen voor deze opnames, en kun je jezelf begeleiden? Meld je dan aan als je beschikbaar bent tussen 1 juli en 30 augustus.
Nieuwe deelnemer: Cor Dol - Bekijk alle deelnemers

afgevinkt

Deelnemer_voor_een_mooie_stad

Lokale muzikant (wachtlijst)

Ben jij een solo-muzikant of duo uit Hoorn die graag een intieme akoestische live sessie wilt spelen voor deze opnames, en kun je jezelf begeleiden? Meld je dan hier aan!
Nieuwe deelnemer: Damian Brandsen - Bekijk alle deelnemers
nog 12 te gaan
8/20 aangemeld

Historische locatie

Heb je een mooie historische locatie in Hoorn die je beschikbaar wilt stellen voor een opname van een muzikale sessie? Denk aan het museum, het torentje van de kerk, de binnentuinen van Hoorn. Meld je dan aan als je deze beschikbaar hebt tussen 1 juli en 30 augustus.
Nieuwe bijdrage: Froukje Koopmans - Bekijk alle bijdragen
nog 5 te gaan
1/6 aangemeld