Laat de Pink Unicorns stralen op het NK

Onverwachts hebben zij de kans om Nederlands kampioen te worden.
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Pink Unicorns
 • Ingediend:
  24 mei 2018
 • Weergaven:
  44977
Update: 22-08-2018

Op donderdag 16 augustus zijn de De Pink Unicorns zijn samen met bewoners van verzorgingshuis Westerhaven een mooie wandeling gaan maken over de Hoornse Kermis. Bekijk de video voor de mooie beelden.

 

Update: 02-07-2018

Zondag 1 juli was het zover, het NK. De meiden van de Pink Unicorns waren heel blij met iedereen die hun heeft geholpen om aan dit NK mee te kunnen doen. Door ieders inzet hebben zij de paarden nieuwe sjabrakken kunnen geven en hebben zij veilig vervoer ervoor kunnen regelen. Er deden 77 groepen mee aan het NK en zij zijn maar liefst 9e geworden, super gedaan! Ook namens de Pink Unicorns willen wij iedereen enorm bedanken voor hun support en bijdrage.

De meiden hebben zich opgedeeld in groepjes en zullen verschillende binnenkort zorghuizen in Hoorn afgaan om daar met mensen te gaan wandelen, een kopje koffie te drinken of iets anders leuks. Daarnaast zijn ze ook weer hard aan het oefenen om zich volgend jaar weer te kunnen kwalificeren voor het NK.

De Pink Unicorns mogen meedoen aan het NK!

Wij zijn een groep van 16 ruiters die samen carrousel rijden en onszelf de Pink Unicorns van Manege de Eenhoorn noemen. En… wij mogen 1 juli starten op het NK!! Super gaaf natuurlijk, maar dat brengt ook een hoop kosten met zich mee… Het niveau is een stuk hoger dus moeten er een aantal dingen aangepast worden aan de uitrusting om te kunnen “levelen” met de rest. De manage draagt financieel bij aan het wedstrijdgeld en maakt het mogelijk dat er 16 paarden van de manege ingezet kunnen worden. Verder betalen we alles zelf,  denk aan materiaal, sjabrakken, jasjes, het personeel wat mee moet, vervoer van de paarden, aankleding etc. Al met al, een hoop geld en dat is er helaas niet.. daarom zijn wij opzoek naar sponsoren!

Wij doen graag iets terug

Uiteraard willen wij dan ook heel graag iets terug doen. Als tegenprestatie gaan wij met het hele team langs de eenzame ouderen van Hoorn! Een kop koffie drinken, een wandeling maken of samen hoefijzers versieren, hoe leuk is dat?! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en we hopen dat we elkaar zo een beetje kunnen helpen!

Alvast heeeeeel erg bedankt namens 16 fanatieke ruiters, de PINK UNICORNS van Manege De Eenhoorn! 🦄❤

Wat is carrousel rijden:

Carrouselrijden is één van de weinige teamdisciplines in de paardensport. In een groep van 16 ruiters voer je dressuurfiguren uit op muziek. De ‘choreografie’ ontwerp je zelf, samen met de groep en de commandant. Alles draait om nauwkeurigheid, timing en samenwerking.
Meer weten over carrousel rijden? ga naar http://www.vcncarrousel.nl/ 

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Huren vrachtwagen

Om de manegepaarden veilig te kunnen vervoeren naar de locatie van het NK is er goed en veilig vervoer nodig. Daarom moeten wij een grote vrachtwagen met chauffeur huren, waarbij het welzijn van de paarden voorop staat. De kosten hiervoor zijn €500,-.

Wilt u ons helpen met het bereiken van het doel?

afgevinkt

Sjabrakken

Wij rijden allemaal met hetzelfde sjabrak. Dit is een soort dekje wat ervoor zorgt dat het zadel een stuk comfortabeler ligt op de rug van het paard. De sjabrakken die we nu hebben zijn helaas niet van het juiste formaat. Dat staat niet netjes, maar is zeker ook niet fijn voor de paarden. Help ons aan nieuwe en sponsor een sjabrak.
Wat krijg je ervoor terug?
Natuurlijk 16 enorm blije meiden! En daarnaast nemen wij het mee in onze media uitingen

afgevinkt