Kerst op het Plein 2017

Het leukste kerstevenement van de regio!
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Stichting T.O.P.
 • Ingediend:
  2 november 2017
 • Weergaven:
  44375
 • Voorstanders:
  2649

KERST OP HET PLEIN 2017: GROOTS & GEZELLIG

Kom op zaterdag 16 en zondag 17 december 2017 naar de Noorderveemarkt in Hoorn voor het leukste kerstevenement van de regio! Dit jaar is het evenement TWEE keer zo groot. Niet alleen de ijsbaan is dit jaar XL maar ook het aantal kraampjes, artiesten, attracties en foodtrucks is flink gegroeid.

Midden op het plein staat een dichte en verwarmde feesttent met leuke artiesten en DJ’s. Talrijke lichtjes verlichten het plein en er staan verschillende attracties voor de kinderen. Gezelligheid voor zowel jong als oud en gratis entree! Kom en neem een kijkje! Het aantal kersthuisjes en marktkramen loopt helemaal door naar het einde van Het Kleine Noord. Ook de winkels zijn zondag geopend.

Voor een goed doel

Kerst op het Plein wordt gedragen door 3 jonge lokale ondernemers die proberen dit evenement ieder jaar te laten groeien, en zo Hoorn als kerststad van Westfriesland (en wellicht Noord-Holland) op de kaart te zetten. Daarnaast bestaat een deel van het programma uit onderdelen met een sociaal karakter. Hierbij valt te denken aan een kindermiddag, een kerstontbijt voor ouderen en een wensboom waaruit bijzondere wensen waar worden gemaakt. Tevens biedt Kerst op het Plein ruimte aan een goed doel te weten Stichting Tweestrijd die lokaal goed werk verricht.

Samen kunnen we dit mogelijk maken

Dit alles is niet mogelijk zonder steun van het bedrijfsleven en particulieren. Daarom vragen wij ook u te helpen om Kerst op het Plein groot te maken en uw steentje bij te dragen zodat we SAMEN een mooi kerstgevoel creëren in de stad Hoorn!

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Flyers verspreiden

Wij zoeken vrijwilligers die ons zouden willen helpen deze leuke kaarten te verspreiden in Hoorn. Hier staat in overleg een kleine beloning tegenover, denk aan een hippe kerstmuts, gratis entree voor zaterdag (met oa de Snollebollekes), een ticket voor de schaatsbaan of 7 consumptie bonnen. 

Zoveel leuks! Wie komt ons helpen?

Nieuwe aanmelding: Regina - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Vrijwilligers Horeca

Hulp achter de bar en voor de bar in serveren van drankjes.  Tijden uiteraard in samenspraak

Vrijdag 15 december 2017 - 12.00 – 01.00 uur 
Zaterdag 16 december 2017 - 12.00 – 00.00 uur

 

Wat krijg je voor jouw bijdrage? Een hele gezellige middag of avond met ervaring op horeca evenementengebied, uitbreiding van je netwerk en een hapje en drankje tijdens werktijd.

Nieuwe aanmelding: Mary Boots - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Vervoersbedrijf die ouderen kan vervoeren

Voor het vervoer van ouderen van verzorgingstehuizen naar Kerst op het Plein zoeken wij vervoersbedrijven.

Zondag 17 december 2017 - 09.00 – 12.00 uur

Wat krijg je voor jouw bijdrage? In ieder geval de kerstgedachte! Maar daarnaast zorgen wij dat de bijdrage omgezet wordt in naamsbekendheid op sponsorbanners en als apart bericht op Facebook te zien is waarin uw bedrijf bedankt wordt voor deze gulle geste! Exacte afstemming in overleg.

Nieuwe bijdrage: Hoorn City Tours - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt

Vrijwilligers kindermiddag

Kinderen laten tekenen, kleuren, knutselen en andere kinderactiviteiten om kinderen een leuke kinder-kerstmiddag te laten beleven.

Zaterdag 16 december 2017 - 12.00 – 17.00 uur

 

Wat krijg je voor jouw bijdrage? Een hele gezellige kindermiddag waarbij een hapje en drankje verzorgt wordt tijdens de middag.

Nieuwe aanmelding: Marie José Takken-Karsten - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Vrijwilligers Kerstontbijt (voor de ouderen)

Begeleiding in het halen en brengen van ouderen van verzorgingshuis naar locatie toe. Dit kan lopend indien dit mogelijk is, of d.m.v. vervoer per busje. Begeleiding tijdens het kerstontbijt zelf in de vorm van halen van bordjes met het ontbijt, drankjes, enz. om de ouderen in de watten te leggen deze ochtend. 

-Zondag 17 december 2017 - 10.00 – 12.00 uur

 

Wat krijg je voor jouw bijdrage? Een hele gezellige ochtend waarbij een ontbijt ook voor j

Nieuwe aanmelding: Ellen Liefting - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt