Indoor skatepark Hoorn

We hebben bijna alle ingrediënten om met ze alle indoor te rollen! Wat mist? De locatie..
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Joost Lieshout
 • Ingediend:
  9 maart 2018
 • Weergaven:
  45172
 • Voorstanders:
  224
Update: 13-06-2018

Na de vele likes zijn wij met z’n alle hard aan de slag gegaan om een tijdelijke locatie te vinden. Verschillende opties zijn besproken en verschillende mensen gesproken. Helaas is het toch niet gelukt om het op korte termijn te realiseren. Bovendien zal Samcity einde dit jaar zijn deuren al openen.
Ook is er goed nieuws! Samcity en Local Jam zullen een aantal materialen gebruiken dus op deze manier kunnen wij de onderdelen toch nog een nieuw leven geven en kan iedereen er zijn trucs op laten zien.

 

Na sluiting van skatepark tweepuntnul in Stede Broec is na een gesprek met het bestuur en wat afgevaardigden van Hoorn afgesproken om alle obstakels, ramps & Rails voor een klein symbolisch bedrag een tweede leven te gunnen in Hoorn.

En wat dan nu?

Wat een enorme kans is voor Hoorn want het park is gebouwd met gelden van het Nederlands Jeugd Instituut en de jeugd staat te popelen om het weer op te gaan bouwen. Nu alleen nog een tijdelijke locatie! (minimaal 250m2) Wij willen dit graag tot eind oktober gaan uitvoeren. Vanaf dat moment kijken wij dan uit naar de opening van Samcity waar wij dan onze sport kunnen beoefenen & onze kunsten kunnen vertonen! Zo kan de jeugd van Hoorn op een laagdrempelige, betaalbare wijze alvast kennis maken met BMX, Skateboard, Inline Skate & Step. De jongere kinderen hebben de optie om zich in te schrijven voor proeflessen waar zij de basisbeginselen op een veilige manier eigen kunnen maken. De ervaren en deskundige instructeurs staan voor jullie klaar!

Wat ook leuk is

Zodra wij de locatie voor elkaar hebben kun je als bedrijf “eigenaar” worden van een stuk skatebaan door middel van een sponsoringsconstructie. Ben jij degene die voor ons een locatie regelt? Dan krijg ook jij natuurlijk ook mooie plek voor je reclame!

Laat de stemmen binnen rollen!

Wij hebben al jullie stemmen heel hard nodig om dit supergave plan te kunnen realiseren voor een mooie stad zoals Hoorn! Stem & deel dit supercoole initiatief!

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • geprobeerd

Deel dit initiatief