#Hoornkleurtop

Heel Hoorn Helpt
Stoepkrijten voor en met een lach

Krijt mee!

Verschillende kinderen zijn al de straat op gegaan om mooie tekeningen en teksten op straat te maken. Het valt op en mensen worden er blij van. Daarnaast is het een leuke bezigheid om even een frisse neus te halen op een veilige manier.

Op 19 maart begon het allemaal met een krijttekening van de zusjes Isabella, Felicia en Valentina voor de deur op het Kleine Oost. Ze wilden de mensen die daar liepen, woonden of langsliepen een beetje vrolijker maken in deze tijd. Niet wetende dat een dag later de straatapp zou exploderen. Een buurvrouw maakte een foto van de tekening (een hart) en zette deze in de straatapp.

Daarop volgde meteen allerlei verzoeken en zijn de meiden met z’n drieën 2 dagen in de weer geweest om voor de huizen tekeningen te maken. Maar daar bleef het niet bij. Ook Deen op de Grote Noord zocht, nadat zij het hadden gelezen in het NHD, contact met de meiden op, om daar de straat op te vrolijken met krijttekeningen. Daar hebben de meiden een begin gemaakt. Wel op de rustige tijden en lettend op de afstand natuurlijk.

Heb jij een mooie tekening gemaakt op gezien? Als je dit plaatst op social media, gebruik dan #Hoornkleurtop

 

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel dit initiatief