Hoor Ons – Kersenboogerd

Op zoek naar muzikaal talent in de Kersenboogerd
  • Initiatiefnemer:
  • Ingediend:
    1 april 2021
  • Weergaven:
    29200
Update 10-5-2021
Update 10-5-2021

De artiesten van Hoor Ons Kersenboogerd stomen zich klaar. Zo heb je Annemiek Andrioli, ervaren zangeres, die ook haar dochter Lotte opgaf, een waar talent met gitaar en prachtige stem. Zo heb je Three With a Bullet, die met een heerlijke reggae fushion- achtige sound komt. En veel meer komt er langs, van classic-rock tot singer-songwriters en rock/metal. Zoals we dus al hoopten, er komen hele fijne sounds uit de Kersenboogerd! Nu wordt er bepaald welke liedjes zij willen doen en komende week gaan zij hun werk voorbereiden. Dit gebeurt in strak overleg met Joost, zodat zij in de komende weken de studio in kunnen, voor een opname dag. Beelden uit de studio op de betreffende dagen volgen!

Even voorstellen

Mijn naam is Joost van Beek, een muzikant uit Hoorn en eind 2019 ben ik begonnen met het initiatief Hoor Ons in de Grote Waal. Als jonge jongen groeide ik op in Hoorn. En wat mij altijd op viel was dat Hoorn zo veel diversiteit heeft. En toen ik muziek begon te maken, viel het mij ook nog eens op hoeveel talent er zich bevond in de wijk! Zodoende ben ik op het idee gekomen om mensen met elkaar te verbinden doormiddel van muziek.

Er is zoveel talent

Ik ging op zoek naar het talent in de wijken en vond naar mijn verwachting pareltjes aan talenten. En om de diversiteit in de wijken in kaart te brengen, besloot ik een album voor en dòòr de wijk op te nemen in mijn studio! In 2020 won ik zelfs een Feico de Leeuw Award! Een aanmoedigingsprijs voor mijn inzet voor de cultuur van Hoorn, en het ontwikkelen van talent in de wijk.

Ook in de Kersenboogerd

Nu ben ik op zoek in de Kersenboogerd naar talent die graag zijn/haar wijk wilt vertegenwoordigen als muzikaal talent. Of je nou rapt, zingt, gitaar of harp speelt, het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe oud je bent, wat voor soort muziek je maakt, zolang het maar uit je hart komt en zolang je maar hart voor je wijk hebt! Ook wil ik graag jullie verhalen bundelen in een mooi boek/verhalenbundel.

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Talenten

Kom jij uit de Kersenboogerd en kun jij zingen, rappen of een instrument bespelen? Meld je aan en ik kom graag met je in contact.
Nieuwe aanmelding: Anja Doze - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt