Hoge Nood

 • Eigenaar idee:
  Hoge Nood
 • Ingediend:
  27 augustus 2021
 • Weergaven:
  21993
 • Stemmen:
  56
Update: 5-10-2021

Momenteel ligt een raadsvoorstel voor bij de gemeenteraad voor een openbaar toilet bij de herinrichting van het Kerkplein. De algemene raadscommissie buigt zich hier over op dinsdag 5 oktober en de gemeenteraad neemt hier een besluit over op dinsdag 26 oktober. Daarom komt dit initiatief niet in aanmerking voor presentatie op de initiatievenmarkt.

Gratis Openbaar toilet (winkel) die beheerd word, zodat winkelende mensen en toeristen en vooral ook de vrouwen in de binnen stad altijd veilig schoon en gratis naar het toilet kunnen voor de kleine en de grote boodschap!
Het openbaar toilet zou gecombineerd kunnen worden met een winkel waar bijvoorbeeld toilet artikelen en accessoires verkocht worden. De winkel/openbaar toilet zou gerund kunnen worden door mensen met een beperking en of door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het openbaar toilet winkel zou aangekleed kunnen worden met afbeeldingen van de diverse bezienswaardigheden van Hoorn

Hoe ben je op dit initiatief gekomen?

Als je aan het winkelen bent kan je bijna nergens gebruik maken van een toilet, vooral de vrouwen zijn in het nadeel omdat de mannen gemakkelijker stiekem even hun slurfje ergens kunnen uitlaten.
In het buitenland bv spanje heb je in iedere stad wel een mooi schoon en veilig toilet waar men gratis gebruik van kan maken indien nodig

Wanneer is het initiatief geslaagd?

Als er een openbaar toilet is gerealiseerd waar men gratis gebruik van kan maken die altijd schoon fris en netjes is

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel jouw mening

*

Alle reacties

Mike

2023-03-23 00:22:00

Ik ben voor Ik ben voor
👍

Marcella

2021-09-22 17:24:34

Ik ben voor Ik ben voor
Dit is ook erg handig voor kleine kinderen. Die moeten ook om de haverklap plassen. Goed idee!

Deel dit initiatief