Het jonge mama café

communitysociaal
Een fijne plek voor jonge moeders tot 23 jaar om elkaar te ontmoeten en hulp te krijgen om de zelfredzaamheid te vergroten
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  Stichting Netwerk - Hafsa Abdellaoui
 • Ingediend:
  5 september 2018
 • Weergaven:
  39745

Samen komen

Speciaal voor jonge moeders tot 23 jaar gaat Stichting Netwerk wat leuks organiseren, het jonge mama café. Het biedt de moeders de gelegenheid om samen te komen en ervaringen te delen. Daarnaast worden er talloze activiteiten, workshops en cursussen georganiseerd om de zelfredzaamheid te vergroten. Tijdens deze bijeenkomsten zijn er ook een oppasmoeders die de kinderen opvangen van de moeders.

Een verrukkelijk einde

Elke week wordt er afgesloten met een gezamenlijk diner. Zij openen elke woensdag om 16.00 en sluiten om 19.00 af.

Maar wat mist er nu nog?

Om dit mogelijk te maken zijn zij hard op zoek naar een kok die vrijwillig voor jonge moeders elke woensdag een heerlijke maaltijd op tafel kan zetten. Houd u van koken, kun je veiligheid en warmte bieden en ben je ook dol op kinderen? Dan zoeken wij jou!

Meer informatie hierover kun je ook vinden op: https://www.netwerkhoorn.nl/activiteiten-cursussen/activiteiten-cursussen/ontmoeting-uitgaan/jonge-mama-cafe

 

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Hobbykoks

Vind jij het leuk om te koken voor anderen? En wil je ook een steentje bijdragen aan dit project? Meld je dan aan als 'kok' en bezorg de moeders een overheerlijke maaltijd. Wat krijg je ervoor terug? Een gezellige avond mee eten met de deelnemers.
Nieuwe aanmelding: Lon leo - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Oppas voor het Jonge Mama Café

Lijkt het u leuk om één keer in de week van 16.00 – 19.00 uur op te passen op kinderen van 0 – 4 jaar? Kunt u zich goed inleven, bent u pedagogisch sterk, heeft u affiniteit met jonge moeders en jonge kinderen, kunt u veiligheid en warmte bieden? Dan is dit wellicht iets voor u! Wat krijg je ervoor terug? U krijgt als oppas een kleine vergoeding voor deze functie.
Nieuwe aanmelding: Gabrielle Nieuwenburg - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt