Een wandeling met en voor de ouderen van Hoorn

Dit jaar geen kermiswandeling?
 • Initiatiefnemer:
 • Eigenaar idee:
  wendy zeeman
 • Ingediend:
  9 juli 2020
 • Weergaven:
  43469
Update: 20-08-2020
Wat we hebben we genoten. De bewoners van Westerhaven zijn erg blij gemaakt met een wandeling door de stad en een lekkere kop koffie met zoets toe. Met dank aan de RT100 West-friesland, initiatiefnemer Wendy Zeeman, Westerhaven, de verhalenvertellers en wandelaars! Wendy Zeeman: “Stiekem ben ik enorm trots op wat we met z’n allen hebben bereikt. Hier word ook ik heel blij van. De laatste wandeling sloten we af met een mooi spetterend eind. Sjors de wandelaar pakte de gitaar erbij en speelde nog een liedje. Op naar een volgende keer?!”

 

Het leukste rondje van het jaar

Mijn naam is Wendy Zeeman en ik heb al een aantal keer meegelopen met de gezellige kermis wandeling van zorghuis Westerhaven. Je ziet de bewoners ontzettend genieten en kijken er echt naar uit. Ook hoor ik vaak van vrienden dat ze graag eens willen helpen, ze willen graag iets goeds doen voor een ander maar weten niet zo goed hoe en waar. Nou daar heb ik nu een antwoord op! Pak je agenda, blok één van de onderstaande tijdsblokken en wandel gezellig mee!

Wandelen kan toch altijd?

Het is vaste prik bij Westerhaven, de donderdag van de kermis wordt er met een aantal bewoners een rondje gedaan over de kermis. Er zou eerst dit jaar geen kermis zijn en eigenlijk dus ook geen kermiswandeling. “Maar waarom eigenlijk niet? Wandelen kan toch altijd!”

Wandel mee

In goed overleg met zorghuis Westerhaven hebben we ervoor gekozen om 4 tijdsblokken te maken voor in totaal 100 personen. Het starten van de wandeling zullen we doen om het kwartier zodat er niet te grote groepen bij elkaar komen en het dus corona veilig blijft voor de ouderen. Dus heb je zin in een lekkere wandeling? Ben je sterk genoeg om een rolstoel te duwen? En heb je zin om allemaal blije mensen te zien? Meld je hieronder dan snel aan! (Voorkeur voor een bewoner omdat het bijvoorbeeld familie is? Geef dat dan even aan bij “opmerkingen.)

Steentje bijdragen aan de horeca!

Hoe gezellig zou het zijn als we met alle wandelaars en bewoners van Westerhaven een bakkie kunnen doen bij de lokale horeca? Het zijn zware tijden voor de horeca op het moment, vandaar dat wij opzoek zijn naar hulp maar niet van de horeca zelf. We willen de horeca steunen en niet vragen om een gift of korting. Daarom zoeken wij sponsoren die hier graag aan willen bijdragen.

Verhalenverteller, loop je gezellig mee?

Hoorn heeft zoveel mooie verhalen, een prachtige geschiedenis en een hoop meegemaakt. Wie weet daar alles over en zou hierover iets willen vertellen op een strategische plek?

Lees meer
 • idee
 • verbinden
 • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Wandelen op dinsdag 18 augustus 13.30

Kom jij een rondje wandelen met een bewoner van Westerhaven? We zullen de groep opsplitsen zodat het vertrek tussen 13.30 en 14.30 zal zijn.
Nieuwe aanmelding: Kaylee havelaar - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Wandelen op dinsdag 18 augustus 18.30

Kom jij een rondje wandelen met een bewoner van Westerhaven? We zullen de groep opsplitsen zodat het vertrek tussen 18.30 en 19.30 zal zijn.
Nieuwe aanmelding: Mariette hermans - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Wandelen op woensdag 19 augustus om 13.30

Kom jij een rondje wandelen met een bewoner van Westerhaven? We zullen de groep opsplitsen zodat het vertrek tussen 13.30 en 14.30 zal zijn.
Nieuwe aanmelding: Frank Baas - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Wandelen op woensdag 19 augustus om 18.30

Kom jij een rondje wandelen met een bewoner van Westerhaven? We zullen de groep opsplitsen zodat het vertrek tussen 18.30 en 19.30 zal zijn.
Nieuwe aanmelding: ralph van dijk - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt

Verhalen verteller

Vind jij het leuk om de mensen te voorzien van een mooi verhaal op een speciale plek? Meld je aan en we horen graag waar je wilt gaan staan en op welk moment.
Nieuwe aanmelding: Marian Schagen - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt