De wensboom

De mooiste wensen zijn voor andere mensen
  • Initiatiefnemer:
  • Ingediend:
    7 december 2021
  • Weergaven:
    9675
Update: 2022

Te gek! 🤩 Wat was de Hoornse wensboom een succes. Er zijn maar liefst 60 wensen ingestuurd.
Ook hebben de ondernemers van Hoorn niet stilgezeten. 13 ondernemers hebben zich als wensenvervuller opgegeven. Fantastisch! 🙏🏼 Dankzij het grote aantal wensenvervullers, kunnen wij niet 1 maar meerdere wensen in vervulling laten gaan! Ben je benieuwd welke wensen er al zijn uitgekomen? Bekijk hieronder een overzicht:

Alles voor een lach

In deze bijzondere tijd willen wij van Omnyacc de lach op het gezicht toveren bij zoveel mogelijk mensen! Dit willen wij doen door wensen in vervulling te laten gaan. Door jouw wens voor een ander achter te laten in ‘de wensboom’ kan je iemand anders wens mogelijk vervullen. Op de Roode Steen staat een prachtige boom en elke vrijdag voegen we kerstballen toe met de namen van de inzenders in de boom. Zorgen we samen voor een mooie, volle boom?

Samen sta je sterker

Hoe tof is het als we niet een paar maar heel veel wensen kunnen vervullen? Dat kan alleen maar met de steun van nog meer ondernemers! Geef je hieronder op en Omnyacc matcht jou met een geanonimiseerde ingestuurde wens die past bij jouw aanbod of budget.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Iedereens wens kan anders zijn. Het kan een uitstapje zijn voor de buurvrouw die wel even wat leuks kan gebruiken of voor een kennis die altijd zoveel doet en je daarom in het winterzonnetje wilt zetten. Laat jouw wens voor in de boom achter voor 31 december
, in januari hoor je of jouw wens vervult gaat worden. Wij kijken uit naar alle inzendingen. Alles voor een lach in deze tijd!

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Jouw droom in de boom