De Sint vraagt om hulp

recreatief
Word ook hulppiet bij één van de mooiste en leukste intochten van Nederland!
  • Initiatiefnemer:
  • Ingediend:
    14 september 2022
  • Weergaven:
    18598

Zie ginds komt de stoomboot

Nog even wachten en dan is het weer zover! Sinterklaas en de Pieten komen zaterdag 12 november 2022 aan in de prachtige haven van Hoorn, met natuurlijk een stoomboot vol cadeautjes en snoepgoed. Hierna volgt er een grootse intocht door de haven en het centrum van Hoorn. Met dit jaar veel entertainment, een vernieuwd programma en vooral veel gezelligheid voor jong en oud!

Word hulppiet

Wil jij Sinterklaas helpen en ben jij dé hulppiet die Sint zoekt? Meld je dan aan! Sint is opzoek naar enthousiaste hulppieten die er met elkaar een feestje van kunnen maken. Ook pieten die iets ‘speciaals’ kunnen zijn zeer welkom. Ben jij een piet die bijvoorbeeld kan goochelen, of kun jij breakdancen, een ballonnenpiet of kun jij de gekste stunts uithalen? Dan wil Sinterklaas jou graag ontmoeten! Meld je hier aan en beleef een onvergetelijke dag vol blije kindergezichtjes.

Het verlanglijstje van Sint

Sint heeft zelf ook een verlanglijstje. Zo is Sint nog op zoek naar een unieke rijdend voertuig waar de vele kilo’s strooigoed in vervoerd kan worden tijdens de optocht. Een dansgroep of muzikale act die een bijdrage wil leveren. Ondernemers die een sponsorbijdrage willen leveren voor de schmink, het snoepgoed, kleurplaten en knutselspullen. Prijzen voor de prijsvraag die eraan verbonden is. En nog een fotograaf die op ludieke wijze de hele intocht kan vastleggen.

Heb je nog leuke ideeën of aanvullingen voor het programma? Laat het Sint dan vooral weten. Hij waardeert jullie input enorm.

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

Word hulppiet

Meld je aan als hulppiet en beleef een onvergetelijke dag vol blije kindergezichtjes!
Nieuwe aanmelding: Meer dan 50 pietjes! - Bekijk alle aanmeldingen

afgevinkt