De alternatieve kerstnachtviering

Een bijzondere kerstnachtviering in het theater

Het idee

Wij zijn Klaas Visser (tekstschrijver) Monique de Meza (zangcoach) & Lyda Tijsen (regisseur). De afgelopen jaren hebben wij diverse keren een straattheatervoorstelling gemaakt tijdens Herberg Hoorn bij de koepelkerk in Hoorn. Een bijzondere manier om samen de Kerstnacht in te luiden.

Dit jaar willen wij het iets groter aanpakken. We willen het theater in door in het Park Schouwburg op 24 december een gratis voorstelling aan te bieden. Speciaal voor mensen die op kerstavond een stukje bezinning willen maar daar niet voor naar de kerk hoeven. We werken met amateurs. De voorstelling is een dialoog tussen een filosoof en een theoloog. Een groep van 25 amateurzangers geven commentaar d.m.v. Nederlandstalige liedjes, waarbij het publiek uit volle borst mag meezingen.

Hulp is welkom

Om deze stap te maken hebben ondersteuning voor nodig. Denk aan het decor, techniek, muziekbegeleiding, kostuums en de gage voor ons als theatermakers. Theater maken kost geld.

Lees meer
  • idee
  • verbinden
  • gerealiseerd

Deel dit initiatief

Dit initiatief is afgerond

20 Zendmicrofoons

Voor onze voorstelling in schouwburg het Park hebben we 20 zendmicrofoons nodig. Beschik jij toevallig over deze microfroons en draag jij dit initiatief een warm hart toe? Dan komen wij graag in contact met jou.

afgevinkt

Steun ons via Crowdfunding

Via de landelijke Crowdfundsite 'Voor de Kunst' proberen we geld in te zamelen om dit initiatief mogelijk te maken. Draag jij dit initiatief een warm hart toe? Steun ons, elke euro is meer dan welkom. Onze dank is groot.

afgevinkt

Het theater

Wij willen met deze alternatieve Kerstnachtviering graag het theater in.

Nieuwe bijdrage: Het Park Schouwburg - Bekijk alle bijdragen

afgevinkt